Forside * Nyheder

DR: De yngste får egen julekalender i år

-
Børneuniverset ’Ramajetterne’ bliver til en julekalender for de 3-6 årige. Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

De 3-6-årige får ekstra meget at glæde sig til denne jul. Ramajetterne kommer som julekalender på DR Ramasjang.

Den 1. december får Ramajetterne og lufthavnens chef, som er spillet af børnevært og skuespiller Kristian Gintberg, at vide, at julemandens computer er blevet stjålet fra Ramasjang Lufthavn.

Julen er i fare, og nu går den vilde jagt efter julemandens computer i gang. Forskellige spor sender Ramajetterne fra lufthavnen og rundt i hele Europa i deres forsøg på at redde børnenes jul.

Annonce:

Skuespiller Elliott Crosset Hove finder den indre skurk frem, når han spiller julemandens onde lillebror, K. Rampus. Han vil gøre alt for at forpurre Ramajetternes jul.

Karakteren er inspireret af figuren Krampus, som både er berømt og berygtet mange steder i Europa, hvor man fejrer ham på lige fod med Sankt Nicholas, dog med omvendt fortegn, da han straffer børn til jul, som ikke har opført sig ordentligt.

Hvad der gemmer sig bag låge nummer et i julekalenderen, og om det lykkes for Ramajetterne at redde julen, må børn og barnlige sjæle vente med at få svaret på december i år.

’Ramajetternes Jul’ sendes på DR Ramasjang d. 1-24. december kl. 17.00.

 

Foto: Bjarne Bergius Hermansen / DR

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.