Forside Nyheder

Home er Essentials skærmbaserede svar på Google Home og Amazon Echo

-

Android-skaberen Andy Rubin vil indtage hjemmet og ikke bare din lomme.

Sammen med Essential PH-1-telefonen har han annonceret Essential Home, der er en styringsenhed til et økosystem, der hedder Ambient OS.

Om sidstnævnte er kompatibelt med f.eks. HomeKit eller andre generelle systemer, melder historien endnu ikke noget om. Men det ser allermest ud som om, Andy Rubin og Essential er i gang med at prøve at indføre deres eget økosystem, hvilket er en temmelig ambitiøs opgave.

Det understøttes af, at Essential har annonceret en SDK til Home og Ambient OS, så udviklere kan gå i gang med at kode apps og bygge kompatibilitet ind i smarthome-enheder.

Hvad Home ellers kan, er også stadig lidt hemmeligt, men ifølge hjemmesiden er det en enhed, der forstyrrer så lidt som muligt, og som er baseret på en skærm i stedet for en højttaler, som vi kender det fra f.eks. Google Home og Amazon Echo. Og animationerne på skærmen viser både lysstyring, påmindelser og andre “klassiske” hjemmestyrings-funktioner.

Der er endnu annonceret nogen releasedato for Essential Home.

Du kan selv læse, hvad der er tilgængeligt om Home her.

Annonce