Forside Nyheder

Live: Apple WWDC keynote 2017

-
WWDC 5-9. juni åbner med Apples keynote d. 5. juni kl. 19 dansk tid

Følg Apple keynote fra udviklerkonferencen WWDC. Det er d. 5. juni kl. 19 dansk tid.

Apples næste event er keynote der åbner udviklerkonferencen WWDC, og denne gang ventes der både hardware- og software-nyheder.

Hvor de seneste års WWDC har handlet om software (iOS, MacOS, WatchOS og tvOS), så kan der dukke indtil flere hardware-nyheder op i forbindelse med årets keynote.

Annonce:

Apple er rygtet på vej med en opdatering af alle laptops. Det er såvel Macbook Pro, som en ny 12″ Macbook ligesom også Macbook Air er rygtet at få en opdatering.

Det er dog ikke sikkert at Apple vælger at bruge så meget tid på de opdateringer i selve keynoten. Derimod står Apples konkurrent til Amazon Echo, en højttaler med assistent til hjemmet, højt på rygtebørsen, og det vil give god mening at præsentere den overfor verden – og udviklerne der skal lave software til den – nu.

Der er også en teoretisk mulighed for at Apple bryder med de seneste års praksis, og viser deres 10 års jubilæums-iPhone frem. Dette kunne være en joker, for at dæmme op for det utal af rygter og mockups der er i omløb for tiden. Omvendt, hvis først den kommer på markedet sidst på året, kan det forretningsmæssigt være en dårlig idé at vise et glimt af den allerede nu. Men måske vi får en lille “10 års”-teaservideo at se.

 

Apple WWDC keynote 2017 kan følges via Apple TV

 

Følg keynote

Apple WWDC kan følges som live stream via:

  • Apple TV -> Apple Events
  • Safari browser på iOS (iPhone, iPad og iPod touch)
  • Safari browser på Mac
  • Safari browser på Windows 7 og 8
  • Microsoft Edge browser på Windows 10

Browserne peges mod apple.com/apple-events

 

Blog og nyheder

Følg også med her på recordere.dk, hvor vi samler op på nyhederne fra keynoten under og efter.

 

Tid og sted

Apple WWDC keynote 2017 er d. 5. juni kl. 19:00 (dansk tid).

 

Chat

Chatten er åben. Her kan nyhederne debateres med andre brugere.

CHAT: Apple WWDC 2017 keynote kl. 19

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.