Forside Nyheder

Microsoft klar med Surface Laptop og Windows 10 S

-

 

Annonce:

Microsoft Laptop ligner en konkurrent til Apple Macbook, og det nye Windows 10 S er strømlinet som Chrome OS.

Det nye Windows 10 S er en mere strømlinet oplevelse af det traditionelle Windows, med fokus på sikkerhed og en stabil performance.

Den nye Surface Laptop er en klsssisk laptop, med god performance, mobilitet og design.

 

Windows 10 S

Windows 10 S er en ny måde at opleve Windows på, som er udviklet med sikkerhed og stabil performance for øje.

Med Windows 10 S kan programmer og apps kun hentes via Windows Store. Her er programmerne verificeret ud fra sikkerhedshensyn, og selve afviklingen af programmerne på computeren sker i en sikker ’container’. Oplevelsen vil være et mere driftssikkert og stabilt operativsystem.

Windows 10 S lader brugerne anvende traditionelle programmer som eksempelvis Office 365, herunder Word, Excel, PowerPoint og OneNote i kombination med apps fra Windows Store.

I uddannelsesøjemed får undervisere og studerende dermed adgang til deres favorit-applikationer på tværs af læringsværktøjer, evalueringsprogrammer, interaktive whiteboards mv.

Microsoft Edge i Windows 10 S gør det også nemmere for elever at organisere deres skolearbejde og administrere projekter gennem de nye Tabs-faner og den nye Tab Preview Bar. Med understøttelsen af ​​Windows Ink i Microsoft Edge kan eleverne skrive noter direkte på hjemmesider og dele dem med deres klassekammerater.

Det nye Windows 10 S er gratis for uddannelsesinstitutioner.

 

 

Surface Laptop med Windows 10 S

Microsoft udvider Surface-familien med lanceringen af den nye laptop, Surface Laptop med Windows 10 S.

Den nye Surface Laptop kombinerer performance, elegance og mobilitet – og med Windows 10 S er Surface Laptop bygget til at starte hurtigt op og give en stabil og høj performance med den 7. generation af Intels Core-processor og 14 timers batterilevetid.

Det er klassisk laptop-design kombineret med særlige detaljer. PixelSense-skærmen er på 13,5”, optimeret til både touch og input via pen. Skærmen er beskyttet af Gorilla glas.

Det karakteristiske Surface-keyboard er dækket af Alcantara-stof, med en stor trackpad og en blød håndledsstøtte.

Surface Laptop kommer i fire farver: Platinum, Graphite Gold, Burgundy og Cobalt Blue.

 

Pris og tilgængelighed

Microsoft Surface Laptop koster kr. 8.799,-

Den kommer til salg i farven Platinum d. 15. juni.

Andre farver følger senere. Dato ukendt.

 

Galleri

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.