Forside Produkter Mobil

MTG lancerer virtual reality app’en ViaReal

-

MTG (Viasat) lancerer virtual reality app’en ViaReal her op til finalen i Champions League.

MTG, selskabet bag Viasat, er nu klar til at tilbyde seere i hele norden virtual reality-indhold og interaktive oplevelser inden for sport, underholdning og e-sport.

Dette via den nye app, ViaReal.

ViaReal app bliver tilgængelig i dag, men først har egentlig premiere når bolden gives op til finalen i Champions League lørdag d. 3. juni.

Her vil MTG transmittere de første 20 minutter af finalen i 360-graders Virtual Reality. Så dem der har anskaffet nogle VR-briller (VR-hus) til smartphone kan se med. App’en kan dog også benyttes uden VR-briller, til visning af 360-graders video.

Derudover vil app’en have ekstramatriale fra Champions League der kan opleves i VR.

Der bliver også mulighed for at opleve stemningen i en boksearena eller snuppe en virtuel tur i nogle af MTG’s tv-programmer. Endvidere kan ViaReal byde på oplevelser fra en række globale e-sports-events arrangeret af DreamHack og ESL.

ViaReal befinder sig stadig i sit tidlige udviklingsstadie. Det essentielle for MTG er netop at være med i den tidlige fase af virtual reality for løbende at udvikle produkt og indhold med feedback fra brugerne.

Se også: Champions League finale sendes i Virtual Reality

 

Tilgængelighed

ViaReal bliver tilgængelig fra i dag som App via Oculus Store (Gear VR), Google Play og Apple App Store.

Indholdet kan ses som en 360 graders oplevelse direkte via smartphone, mens den fulde VR-oplevelse fås med et VR-headset.

 

Annonce