Forside Nyheder

Smartphonen, der (næsten) aldrig løber tør for batteri

-

Hvis du virkelig er irriteret over, at din smartphone har det med at løbe tør for batteri, når du allermest skal bruge den, skal du måske købe din næste telefon i Kina.

Kinesiske Oukitel har er nu ved at være klar med en ny version af deres K10000-telefon, der hedder K10000 Pro. Og som navnet antyder, så har den et batteri på 10.000 mAh.

Det er omkring tre gange så meget som en almindelig 2017-smartphone, og Oukitel har tilmed skruet ned for ambitionerne (også selvom telefonen hedder ”Pro”) for at sikre et lavt strømforbrug.

Skærmen er således kun en 1080p-skærm, der dog er på 5,5 tommer. Hjernen udgøres af en MediaTek 1,5GHZ Octacore-processor, der har 3GB RAM at rode med.

Der er naturligvis tale om en Android-telefon, men vi ved endnu ikke, hvilken version, K10000 Pro kommer med. K10000 blev lanceret med Lollipop, der jo ligesom er to generationer gammel, så man må håbe, at den nye smartphone kommer med Nougat.

Når den lander i juni, vil man formentlig kunne bestille den hjem til Danmark fra Oukitels hjemmeside, hvor den officielle pris også vil blive afsløret.

Oukitel viste K10000 Pro frem på MWC, hvor Android Headlines fik øje på den.

Annonce