Forside Nyheder

STOFA: Frit valg TV er for dyrt!

-
Stofa 20kr TV

Prisen for frit valg TV er alt for høj. Det mener adm. direktør Ole Fruelund Madsen hos Stofa. Prisen på de enkelte kanaler, er så høj at den hurtig overstiger prisen på en grundpakke.

I et interview på finans.dk, fortæller adm. direktør Ole Fruelund Madsen fra Stofa, at prisen for frit valg-tv alt for hurtigt er dyrere end f.eks. en grundpakke hos udbyderne, og det gør at en overvejende andel af kunderne ikke kan se fordelen på at skifte fra en almindelig TV pakke til kun de kanaler de ønsker at se.

“Der er stadig en overvejende andel, der synes, at det er en fordel at få mængderabatten,” fortæller Ole Fruelund Madsen til Finans. Det skyldes at man som TV udbyder er pålagt et gebyr, fordi man som udgangspunkt skal udbyde must-carry og nabokanaler. Det betaler Stofa 41 kr. til Copydan og Koda for.

Annonce:

 

YouSee har fravalgt frit valg

I samme artikel kan man læse at YouSee helt har fravalgt frit valg, fordi selskabets egne undersøgelser viser, at kun ganske få kunder ville vælge frit valg TV.

Måske det er på tide at regeringen kigger på, hvad det er der skal til for at give forbrugerne den frihed, der gør at man helt frit kan vælge hvilke TV kanaler man vil have.

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.