Forside Produkter HiFi & Surround

HEOS multirum rykker ind i Marantz slimline

-

Marantz annoncerer to nye slimline-netværks AV-receivere med HEOS multirum indbygget.

Vi har allerede set Denon HEOS multirum musiksytem, Denons Sonos-konkurrent, udbredt til de større AV-receivere, men nu kommer det også til Marantz slimline.

Marantz NR1608 og NR1508 byder udover HEOS også på de seneste hjemmebiograffunktioner, i et design der er bygget til at passe ind hvor pladsen er begrænset.

Her er derkompatibilitet med det nyeste 4K ultra high definition videoindhold, herunder Dolby Vision, kombineret med den legendariske Marantz lydkvalitet til både film og musik.

Dertil lokal streaming fra Bluetooth og Airplay.

 

Marantz NR1608

NR1608 er den nyeste generation af det konceptet: En veludrustet receiver i et slankt design – blot 10,5 cm høj.

Nøgleord er: 3D surround, 7,2 kanaler, HEOS og slimline design.

Den er kompatibel med hele spektret af variationer på 4K Ultra HD materiale, fra 4K 60Hz video til HDR samt Dolby Vision-kompatibilitet og senere også HLG (Hybrid Log Gamma kommer via fremtidig firmwareopdatering).

Den har også dekodere til både Dolby Atmos og DTS: X 3D surroundsound og syv kanaler af forstærkning til at levere spændingen.

Hele 8 HDMI-indgange gør det muligt at tilslutte et komplet udvalg af HD-kilder, herunder Blu-ray afspillere, streamings-enheder og spillekonsoller med 4K video og hi-res surroundlyd.

Den kan køre 5.1. 2-kanals højttalersystemer med sin 7x90W forstærkning, som vil omslutte dig i handlingen. Den vil endda opskalere gamle videokilder som DVD til 4K og skabe surroundlyd fra ældre lydspor ved hjælp af Dolby Surround og Neural: X-behandling.

Den er kompatibel med Dolby TrueHD- og DTS-HD-lydspor til konventionelle 5.1- eller 7.1- kanals lyd. Audyssey MultEQ forenkler opsætningen og kalibrering, mens den valgfrie Audyssey MultEQ Editor App kan bruges til yderligere at forbedre opstillingen eller justere den i realtime for at passe til din personlige smag.

Desuden sørger Audyssey Dynamic EQ for klarhed og dynamik, selvom systemet spiller på lave niveauer, mens Dynamic Volume udligner de irriterende spring mellem programmer og reklamer. HD stopper ikke i hjemmebiografen – og det gør underholdningen heller ikke.

NR1608 streamer også musik fra et lokalt netværkslager eller internettet og der kan enten bruges kablet netværk eller Wi-Fi til at oprette forbindelse til din router. Internetradio og -tjenester, herunder Deezer, Spotify Connect og Tidal, kan den også streame.

Musik fra en computer eller et NAS-drev understøttes op til 192kHz / 24bit og DSD5.6MHz, såvel som populære formater, herunder MP3,Flac. Du kan endda afspille hi-res musik fra et USB lager ved hjælp af en bekvem indgang på fronten, eller streame musik direkte fra en smartphone eller tablet via Bluetooth eller Airplay.

NR1608 kan også blive en del af et komplet trådløst multirums musiksystem, takket være HEOS integration.

Man skal blot tilføje ekstra HEOS-højttalere i ethvert rum, hvor du vil kunne styre musikken ved hjælp af HEOS-appen, som du kan få adgang til direkte fra Marantz 2016 AVR Remote-appen (giver fuld kontrol over systemet), og du kan streame musik rundt i huset fra netværk eller internetkilder eller endda fra din telefon.

Afspil forskellige musiknumre i alle rum, eller lad hele huset rocke til de samme melodier når det er tid til fest.

Opsætningen af ​​NR1608 er en simpel proces, der lader dig styre hele guiden direkte på dit tv. NR1508 har en ECO-tilstand designet til at minimere strømforbruget uden at komme i vejen for din underholdning.

Skift det til auto for at spare strøm, eller sluk det når du ønsker alt tænkeligt overskud fra dine højttalere.

Da NR1608 er certificeret af ISF (Imaging Science Foundation) har den en komplet serie af videokalibreringsfunktioner til en detaljeret opsætning af en ISF-tekniker sammen med ISF Day / Night-video.

Fås i fås i sort og sølv guld.

 

Flere billeder af Marantz NR1608

 

Marantz NR1508

Ved at holde det enkelt har Marantz med NR1508 skabt en receiver, designet til dem, der ikke ønsker alle funktionerne i NR1608, men stadig har brug for en stilfuld og højtydende hjemmebiograf.

Et 5.2-kanals design med fem diskrete kanaler på 85W, kompatibelt med alle de samme 4K videoformater på sine seks HDMI-indgange og afkodning til Dolby True HD og DTS-HD til konventionelle surround-opsætninger.

Den har Audyssey MultEQ’s grundlæggende opsætning og kalibrering. NR1508 kan også styres ved hjælp af Marantz 2016 AVR app.

Netværks- og trådløs musikstreaming er også en stor del af NR1508, som har Bluetooth, Airplay og Ethernet / Wi-Fi-kapacitet, herunder adgang til internetradio, streaming-tjenester og lokalt lagret indhold på op til 192kHz / 24bit og DSD5.6MHz.

Derudover indeholder NR1508 HEOS trådløs multimedie-integration, der gør det muligt at blive en del af et komplet multirumssystem – alt kontrolleret af HEOS-appen.

Som på NR1608 gør en installationsvejledning på skærmen det hele til en leg og de farvekodede højttalerterminaler forenkler installation.

ECO-tilstand gør det muligt at spare energi uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Fås i sort og sølv guld.

 

Flere billeder af Marantz NR1508

 

 

Pris og tilgængelighed

  • Marantz NR1608 koster kr. 5.699,-
  • Marantz NR1508 koster kr. 4.499,-

De kommer til salg her i juni måned.

Marantz importeres og forhandles i Danmark af: HiFifreaks.dk

 

 

Annonce