Forside Baggrund

Smartere Sonos: Airplay, Bluetooth, smart lys og IFTTT

-
Darlite (forrest) gør dit Sonos endnu mere smart

Har du ind imellem ønsket at Sonos var lidt mere åben og lidt mere smart overfor internettjenester. Det råder et nyt tilbehør bod på. Mød Darlite.

Har du ind imellem savnet lige at kunne forbinde til Sonos-anlægget med Bluetooth, Airplay, DLNA eller minijack-kabel (line in) så bliver det snart muligt.

Eller rettere, det bliver muligt hvis Darlite får succes på crowdfunding-portalen Kickstarter, og får indsamlet penge nok til at deres produkt kan sættes i produktion.

Darlite kan både fungere som en dock til højttaleren Sonos PLAY:1 eller sidde på netværket som ‘man in the middle’ og gør Sonos lidt mere smart.

Med Darlite får Sonos-anlægget Airplay, DLNA, Bluetooth og line in plus smart lys.

 

 

Smartlyset kan både benyttes som stemning, effekt, til meddelelser eller “vækkeur”. Det kan styres af IFTTT (If This Then That) hvor lyset signallerer på foruddefinerede begivenheder og tilstande.

Enheden fungerer ved at danne intelligent bro mellem hjemmets enheder og Sonos interne MESH netværk. Så når du streamer eksempelvis via Bluetooth, så tager Darlite imod og videresender det på Sonos eget netværk.

 

 

Det betyder også at brugere af Windows Phone, som Sonos ikke har lavet nogen apps til, nu vil kunne afspille på et Sonos musiksystem.

Eller hvis du er godt tilfreds med den gratis reklamefinansierede Spotify, så kan den bruges istedet for det Premium-abonnement til 99 kr/måned der ellers kræves på Sonos.

Darlite er ligeglad med om det er ‘Premium’ eller ‘Free’ Spotify, og hører du hellere musik fra YouTube, så er det bare at streame det til Sonos istedet. Altså når der er en Darlite i hjemmet.

 

 

Pris og tilgængelighed

Darlite koster fra €120, omregnet er det fra 900 kr.

Hvis Kickstarter finansieringen går igennem, så forventer de at kunne levere fra januar 2018.

 

Galleri

 

Annonce