Forside Baggrund

Waoo klar med helt nyt web tv

-
Foto: recordere.dk

Waoo relancerer nu deres web tv-løsning, waoo.tv, i en helt ny udgave.

Waoo er klar med et helt nyt web tv, så deres tv-kunder kan se tv på telefon, tablet og pc. Den nye waoo.tv erstatter den gamle og udskældte.

“Vi har i et stykke tid kæmpet for at holde vores web tv-løsning på samme høje niveau, som vi kunne tilbyde på vores tidligere platform, men da det har vist sig vanskeligt, har vi besluttet at gå et spadestik dybere og få os en web tv-løsning, som er langtidsholdbar”, fortæller Jørgen Stensgaard, adm. direktør i Waoo, og fortsætter:

Annonce:

“Fra i dag kan man igen se Waoo Web TV på alle devices – hvad end det er PC, Mac, iPhone, iPad, Android telefon eller Android tablet”.

Relanceringen af waoo.tv indebærer et helt nyt udseende og en ny brugergrænseflade, ligesom der kommer en masse nye digitale tjenester oveni.

Funktioner der kendes fra tv-boksen vil også kunne anvendes i den nye app. Det er tjenester som Start Forfra, Pause og Waoo TV-arkiv (48 timer).

Web-løsningen kommer senere også til at rumme filmtjenesten ’Waoo Bio’, som gøres mere mobil. Den nye platform betyder nemlig at film, man lejer på sin tv-boks eller sin computer, også er tilgængelig også på tablets og telefoner, så længe lejeperioden varer.

“Vi har bygget tjenesten i HTML5. Det er lidt nørdet, men i praksis betyder det, at vi helt slipper for de plugin-løsninger og ustabile browsere, som har generet vores web tv-kunder på det sidste. Der er vist ikke så mange andre danske tv-leverandører, der har bygget deres web tv på HTML5-teknologien, men fordelen er en anderledes fleksibel tjeneste, der blandt andet ikke er bundet op på browserversioner”, fortæller Jørgen Stensgaard.

Waoo ønsker med relanceringen at give tv-kunderne en web tv-løsning, der i højere grad kan matche det stationære tv-produkt, som kunderne har på tv-boksen.

“Det er efterhånden de færreste kunder, som har nok i kun at kunne få deres tv-underholdning foran den store skærm. I en husstand med eksempelvis to voksne og to børn vil der ofte være minimum én, som er afhængig at kunne se det indhold, man allerede har betalt for, på en anden skærm end de øvrige. Vi ser for eksempel en påfaldende sammenhæng mellem sportsbegivenheder og brug af web tv, så der må være nogle sportsinteresserede familiefædre rundt omkring, som har tabt kampen om den store skærm til hustru og børn”, slutter Jørgen Stensgaard.

 

Tilgængelighed

Apple app: Waoo TV i App Store

Android app: Waoo Web TV i Google Play

Browser: waoo.tv

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.