Forside * Fokus

Apple software bekræfter ‘iPhone 8’ design

Til venstre: Apples illustration. Til højre: Rendering fra iDropNews af ‘iPhone 8’

Apple selv har lige bekræftet at designet på ‘iPhone 8’ passer med flere tidligere lækager, og så får den ansigtsgenkendelse.

Som altid op til lanceringen af nye iPhones der lækkes billeder og videoer fra det asiasiske produktionsmiljø. Det kan være løsdele som front glas og bagside, eller egentlige dummy-enheder som 3.part benytter til at lave tilbehør mv.

Der er også mange renderinger i omløb, hvor designere forestiller sig hvordan designet af den nye telefon bliver, baseret på de tilgængelige rygter og løsdele.

Annonce:

Sidst men ikke mindst kan der også være fake billeder og videoer i omløb. Altså nogen der udsender falsk indhold, bare for at skabe interesse – eller forvirring.

Op til lanceringen af jubilæumsmodellen ‘iPhone 8’ (den får muligvis et andet navn) har der været usædvanelig mange forskellige bud på et design, men nu bekræfter Apple selv designet.

‘iPhone 8’ front, som den illustreres af Apple selv

 

Illustrationen her ovenfor er nemlig hentet fra Apples egen software til smart-højttaleren HomePod, og den viser et design hvor skærmen går til kant (men ikke ud over kanten som eksempelvis Samsung Galaxy S8) med en plads til kamera og sensorer i toppen.

Herunder et af de tidligere lækkede fotos af front og bagside til ‘iPhone 8’ som nu må siges at være så godt som bekræftet.

 

‘iPhone 8’ løsdele: Front glas og bagside plus kamera-del
Foto der angiveligt viser indlægsseddelen til ‘iPhone 8’-kassen

 

Rendering matcher

Den rendering der tidligere er udsendt af iDropNews og som viser iPhone 7 (tv) og iPhone 7 Plus (th) sammen med ‘iPhone 8’ (i midten) matcher også det design.

Rendering fra iDropNews af iPhone 7, iPhone 8 og iPhone 7 Plus

 

Ansigtsgenkendelse bekræftes også

Udvikleren Steven Troughton-Smith har på Twitter vist flere skærmbilleder, der viser kald til nye funktioner der omhandler ansigtsgenkendelse.

Bl.a. er der flere biometriske funktioner, hvor den kan se om man er for tæt – eller for langt fra kameraet, ligesom den kan opdage om der er flere ansigter i billedet.

https://twitter.com/stroughtonsmith/status/891841607728844801

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.