Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Ny Atari konsol: Nu er designet afsløret

-
Ataribox

Nu afsløres design og enkelte detaljer på den kommende Arari spillekonsol.

Der er gået en måneds tid siden Atari udsendte en teaservideo, om at de er på vej med en ny spillekonsol. Den første hardware fra Atari i årevis.

Nu afslører de designet på den kommende konsol. Et design der lægger sig op af tidligere Atari-konsoller med træ, sorte striber og en forhøjet bagside.

Den nye konsol hedder Ataribox og kommer i 2 varianter af designet:

  • En i træ
  • En i sort/rød

 

Ataribox

 

Konsollerne får HDMI-udgang, 4 stk. USB-porte og SD kortlæser.

Endnu er der ingen oplysninger om dato eller pris. Atari fortæller at det ikke handler om at tease yderligere, blot at de detaljer endnu ikke er på plads.

 

Ataribox

 

“We know you are hungry for more details; on specs, games, features, pricing, timing etc. We’re not teasing you intentionally; we want to get this right, so we’ve opted to share things step by step as we bring Ataribox to life, and to listen closely to Atari community feedback as we do so”, fortæller Atari og fortsætter:

“There are a lot of milestones, challenges and decision points in front of us in the months ahead. We’ll be giving you lots more information and status updates as we progress, and we are thrilled to have you along for the ride!”

Der er nemlig ikke tale om en retrokonsol, men om en ny moderne spillekonsol der lever op til nutidens krav. Ataris boss har ved en tidligere lejlighed fortalt at konsollen her baseres på PC-teknologi, ligesom Xbox One og PlayStation 4.

Så fans af Atari-universet må vente i spænding lidt endnu.

 

Ataribox

 

Annonce