Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Pokémon Gone: Københavner-event udskydes efter teknik koks

-

Pokémon Go fejrer det første år med en række events. Efter koks med første event udskydes København, Stockholm, Prag og Amsterdam.

Pokémon Go Fest er en serie af events som firmaet bag, Niantic Labs, arrangerer verden over for at fejre at spillet nu har passeret et års fødselsdag.

Selvom en del af hypen har lagt sig igen, så har spillet fortsat sine fans og nye der prøver det af.

Efter første Pokémon event i Chicago i sidste uge var det meningen at ‘Fest’-eventet skulle fortsætte verden over og deriblandt også besøge Danmark. Det er fortsat planen, men de første er nu udskudt.

København og Prag skulle have været afholdt d. 5. august mens Stockholm og Amsterdam var planlagt til d. 12. august. Alle 4 byer må nu vente til senere på efteråret. Datoer annonceres senere.

Årsagen er koks i teknikken i Chicago i sidste uge under den første Pokémon Go Fest.

Der oplevedes både at mobilnettene blev overbelastet af de mange samtidige gamere samt at en server-fejl betød at spillet ikke var tilgængelig for mange, selvom de havde netforbindelse.

Så nu vil Niantic bruge ekstra tid til at forberede næste “Fest”, og det bliver efter den ændrede køreplan Japan d. 14/8 der bliver næste gang efterfulgt af Frankrig, Spanien og Tyskland d. 16/8.

Når Pokémon Go Fest kommer til Danmark senere, så vil det være med sjældne Pokémons der ikke normalt mødes i Europa.

 

Annonce