Forside * Nyheder

Triangle Australe EZ, nyt flagskib i Esprit-serien

-

Australe EZ er det nye flagskib i Triangles Esprit-serie højttalere.

Selvom den deler samme karakter, som resten af Esprit-serien er Australe ifølge producenten i en klasse for sig selv.

Annonce:

Triangle Esprit Australe Ez kan “prale” af teknologiske innovationer, der forbedrer alle præstationer i forhold til lillebroren Antal modellen og som leverer en unik “live” oplevelse.

 

 

DPS teknologi

Med Australe EZ integrerer Triangle det nye DPS “Dynamic Pulse System”, der indtil videre har været forbeholdt til deres referenceserie Magellan.

Denne teknologi er baseret på tilføjelsen af en diskant på bagsiden af højttaleren, der udsender de højeste frekvenser uden at forstyrre signalet fra højttalerens front.

DPS-teknologien forbedrer 3D lydbilledet og reducerer direktiviteten ved at give en næsten holografisk oplevelse af lyden. Lytterens placering i forhold til højttaleren er derfor mindre kritisk.

 

 

Ny generation af bas-drivere

I mere end to år er der udviklet en ny generation af drivere til forbedring af højttalerens ydeevne i lave frekvenser.

Membranen anvender et nyt kompositmateriale, fremstillet af træmasse og kulfiber, som har den fornødne stivhed og lave masse til hurtig og kraftig bas.

En overdimensioneret ferritmagnet og svingspole føder membranen, så den kan gå ned til 29Hz. Australe EZ har en intens bas, der giver en reel fysisk påvirkning i de lave frekvenser.

Med en følsomhed på hele 92.5db er den trods sin massive størrelse relativ let at drive – dog vil den kvittere med en god dynamik for sin klasse, med en kraftig forstærker foran.

 

 

Pedestal

Der er udviklet en ny glasfod med en perforeret gummiabsorberende plade, der gør det muligt at sprede vibrationer fra kabinettet mod gulvet.

Glasbasen har en bred overflade for at sikre kabinettets stabilitet, og der er mulighed for at placere enten aluminiumspikes eller gummifødder, så de passer til alle typer overflader.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Triangle Esprit Australe Ez koster kr. 27.998,- for et sæt.

Importør og forhandler: HifiFreaks

 

Specifications

Number of ways: 3
Cabinet system: bass-reflex
Woofer: 3x165mm / 3×6,5″
Midwoofer: 1x165mm/ 1×6,5″
Tweeter: 2x25mm / 2×1″ dome
Frequency range: (+/- 3db hz-khz) 29-22
Sensitivity (db/w/m): 92,5
Nominale impedance (ohms): 8
Power handling (watts): 150
Repetitive peak power (watts): 300
Terminal: bi-wiring
Dimensions (lxpxh): 200x370x1130mm
Dimensions with pedestal (lxpxh): 300x460x1170
Unit gross weight: 43.4 kg

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.