Forside Nyheder

CBS: All Access kommer ud over USA’s grænser

-

Vil du gerne se ’Star Trek: Discovery’ på dens originale hjemmebane?

Så kan der være godt nyt på vej i 2018.

Annonce:

Den amerikanske tv-gigant CBS har nemlig offentliggjort, at deres egen streamingtjeneste, CBS All Access, ikke blot bliver forbeholdt amerikanerne som så mange andre, lignende tjenester.

Allerede fra næste år vil CBS åbne op for kanalen udenfor USA, begyndende med Canada i første halvdel af året, og så vil andre kontinenter følge trop derefter. Der er dog ingen meldinger om, hvornår en europæisk lancering rent faktisk dukker op, men Storbritannien er det næste, logiske marked for CBS All Access, og derefter kan det gå hurtigt. Der er heller ingen meldinger om, hvad et abonnement vil koste udenfor USA.

’Star Trek: Discovery’ er blot én af flere fiktionsserier, der oprindeligt er lavet til netop CBS All Access. Der er planer om at lancere endnu flere serier, der kører eksklusivt på kanalen, hvis ikke de bliver solgt til lokale tjenester eller tv-kanaler i forskellige markeder.

Ud over de eksklusive serier, byder kanalen på stort set alt, hvad CBS har produceret i de seneste årtier, lige fra ’Beverly Hills 90210’ til nyere serier som ’Madam Secretary’ og ’Scorpion’.

 

Annonce:
Forrige artikelGoogle Glass er tilbage – nu til erhvervslivet
Næste artikelSamsung nedjusterer produktionen: Færre TV i år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.