Forside Produkter Mobil

Danske banker tavse om Apple Pay i Danmark

-
Foto: Shutterstock.com

Apple Pay kommer til Danmark senere på året, det oplyste Apple for nyligt, men endnu er der ingen danske banker der har meldt ud om de vil lege med.

For at Apple Pay kan lanceres i Danmark, skal Apple indgå samarbejde med mindst en dansk bank. Der er dog ikke annonceret samarbejde officielt med nogen dansk bank endnu.

“Der sker rigtig meget på betalingsmarkedet i øjeblikket, og vi følger det tæt og med stor interesse. Det er altid spændende med nye internationale løsninger, men på nuværende tidspunkt har vi ikke yderligere kommentarer”, fortæller pressechef hos Nordea til ComputerWorld.

Annonce:

De danske banker er gået sammen om MobilePay, der i starten var ejet af Danske Bank, men nu er et selvstændigt selskab som bankerne er med i.

Jyske Bank afventer, og ser hvordan bankkunderne reagerer på lanceringen af Apple Pay.

Må ikke udtale sig om kontakt til Apple

Computerworld spurgte Jyske Bank om der har været kontakt mellem dem og Apple, og på det måtte bankdirektør Leif Larsen svare kryptisk, at hvis der havde været kontakt, så måtte han ikke fortælle om det p.g.a. meget skrappe fortrolighedskrav fra Apples side.

Danske Bank samarbejder allerede med Apple Pay i Nordirland, men vil heller ikke ind på, om den danske afdeling har været i kontakt med Apple.

Danske Bank betragter ikke overraskende Apple Pay som en stor konkurrent til MobilePay, men er ikke afvisende over for et samarbejde med Apple senere, men naturligvis vil Danske Bank helst have, at deres kunder bruger MobilePay.

Hvornår præcis Apple Pay kommer til Danmark, må vi nok vente med at høre, til Apple holder deres næste store event, hvor vi også må forvente at de præsenterer den kommende iPhone

Annonce:
Forrige artikelDisney slår op med Netflix
Næste artikelDiscovery og DR deler OL
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.