Forside Nyheder

Discovery tager sine sportskunder som gidsler

-
Tennis koster ekstra hos Discovery Networks

Hvis du vil se første uge af US Open i tennis direkte, så må du lige slippe yderligere 119 kr. for Eurosport Player. Ellers må du se kampene med to timers forsinkelse.

Discovery Networks har valgt at bruge US Open og Caroline Wozniacki effekten til at se om de kan trække flere kunder over på deres streaming-service Eurosport Player.

Så selvom du betaler for den store pakke hos din TV udbyder, så er du i fremtiden ikke længere garanteret at kunne se de sportsrettigheder som har retfærdiggjort prisstigninger på TV pakkerne igennem flere år direkte.

“Jeg kan godt forstå, at hvis man er tennisfan, er det en gene at må over på en anden platform. Vi viser første uge af US Open live eksklusivt på vores streaming-service Eurosport Player. På vores flow-kanaler vises de to timer forskudt. Det gør vi som et forsøg, der skal vise, hvordan vores brugere tager imod den her digitale oplevelse”, fortæller Rasmus Mariegaard, der er kommunikationschef for Discovery Networks i Danmark til EkstraBladet.

Problemer med Eurosport Player

De kunder, der så er skiftet over til Eurosport Player skal så også væbne sig med tålmodighed, da Discovery Networks oplever problemer med deres platform, der ikke kan klare de nye kunder.

Til det lover Discovery Network, at de løbende udvikler på deres løsning, og lover bedring løbende.

 

Annonce