Forside Nyheder

Huawei haler ind på Apple

-

Huawei har sat kursen mod toppen og vil være verdens største smartphone-producent.

I vejen står dog Samsung og Apple, der er henholdsvis nummer et og to på listen over verdens smartphone-producenter.

Annonce:

Men ifølge en ny rapport fra Strategy Analytics, der fremlægger det globale salg af smartphones i årets andet kvartal, er Huawei nu lige i hælene på nummer to, Apple.

Strategy Analytics anslår, at Apple solgte 41 millioner iPhones i april, maj og juni, mens Huawei solgte 38,6 millioner. Altså en forskel på 1,4 millioner eksemplarer.

Dermed er Apple naturligvis stadigt større, men hvis man kigger på væksten, ser det skidt ud for Apple og godt ud for Huawei. Apple har nemlig kun øget salget med 600.000 eksemplarer i forhold til samme periode sidste år, hvor Huawei har øget salget med over ti gange så meget.

Huawei er gået fra at sælge 32 millioner i andet kvartal 2016 til 38,6 millioner i år. Hvis disse vækstrater fortsætter til næste år, skal man ikke være noget statistikgeni for at konstatere, at Apple må overlade andenpladsen til Huawei inden længe.

Det kinesiske firma har dog stadig langt op til toppen. Samsung solgte omtrent dobbelt så mange smartphones som Huawei i perioden, som man kan se på Strategy Analytics’ liste herunder.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.