Forside Nyheder

Den næste Android-version hedder Oreo

-

Vi er nået til bogstavet O i rækken af Android-versioner.

Ligesom der var en del spekulationer over, hvad det søde navn på Android N ville blive (Nutella formodedes at blive valgt, men det endte med at blive Nougat), nåede techjournalister og udviklere at diskutere kortvarigt, hvad O’et kunne stå for,

Annonce:

Men der var jo i virkeligheden ikke ret meget at vælge i mellem. ’Oatmeal Cookies’ holder ligesom ikke rigtigt.

Og derfor blev den nyeste Google-version da også opkaldt efter et legendarisk, amerikansk slikprodukt – Oreo. Den klassiske chokoladekiks med creme i midten kommer til at lægge navn til den Android-version, der slippes fri senere på året.

Man kan dog allerede nu downloade den, hvis man vil prøve den af på egen risiko, gennem ASOP- Android Open Source Project. Og ligger man inde med en Nexus 5X, Nexus 6P eller en Pixel-telefon, varer det ikke længe, inden Oreo lander på disse telefoner.

Alle andre må som vanligt vente på, at producenterne får taget sig sammen til at skyde den nye version ud til deres telefoner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.