Forside IFA IFA 2017

Panasonic og Samsung sammen om ny HDR10+

-
Foto: recordere.dk

HDR10+ udspringer af et partnerskab mellem Samsung, Panasonic og 20th Century Fox.

Filmselskabet 20th Century Fox, Panasonic og Samsung er gået sammen, om at levere en udvidelse til HDR10 (High Dynamic Range) kaldet HDR10+.

De tre står bag den nye standard der får premiere i de første produkter til næste år.

HDR10+ dækker hele spektret fra indholdsproducenter, over chipset, medieafspillere til Ultra HD TV.

“HDR10+ is a technological step forward that optimizes picture quality for next generation displays”, fortæller Danny Kaye, Executive Vice President hos 20th Century Fox og chef for ‘Fox Innovation Lab’, og han fortsætter:

“HDR10+ provides dynamic metadata, which precisely describes every scene to deliver unprecedented picture quality. Working in partnership with Panasonic and Samsung through the Fox Innovation Lab, we are able to bring new platforms like HDR10+ to the market that more accurately realize the vision of our filmmakers beyond the theater”.

I den nuværende HDR10 er farveladen (tone mapping) en global indstilling, mens i HDR10+ kan hver scene have egne indstillinger for farverne, og det gør det muligt at leverer et resultat der er tættere på det filmskaberne ønsker.

 

 

Tilgængelighed

HDR10+ demonstreres på IFA-udstillingen i Berlin i denne uge hos henholdsvis Panasonic og Samsung.

De første egentlige produkter med HDR10+ ventes klar til næste år, med premiere på CES-udstillingen i Las Vegas til januar.

 

Annonce