Forside Nyheder

Søndagens ‘Game of Thrones’-afsnit lækket før tid

-

Så er den gal igen med ‘Game of Thrones’ på nettet.

Ud over at være den serie, der piratkopieres oftest, har HBO måttet slås med at visse afsnit lækkes før tid engang imellem.

Denne søndags afsnit (det fjerde i sæson syv), røg for eksempel ud på nettet via et Google Drive-link allerede fredag.

Til at starte med var der flere medier, der troede, at dette havde forbindelse til et hacker-indbrud hos HBO, der skete i mandags, hvor afsnit af serier som ’Ballers’, ’Insecure’, og ’Room 104’ blev stjålet, sammen med en hel masse dokumenter.

The Verge skriver dog nu, at afsnittet viser sig at komme fra HBOs partnerkanal i Indien, Star India, der har taget ansvar for lækagen, men også sender Sorteper videre til en af deres tekniske partnere. En talsperson fra den indiske kanal siger, at de tager lækagen meget alvorligt og er i gang med en større undersøgelse.

Kort før premieren på femte sæson af ’Game of Thrones’ for et par år siden, blev de fire første afsnit af serien lækket på nettet.

Annonce