Forside Produkter Connected Home

TEST: Ubiquiti 24 port PoE switch

-
Steen Garbers Enevoldsen

Min trofaste og 13-14 år gamle switch var begyndt at gøre knuder, så tiden er moden til at få en ny tilføjelse til maskinparken.

Valget faldt på en 24-port switch fra Ubiquiti med understøttelse for power over ethernet (PoE). Jeg har adskillige apparater der benytter PoE, og det giver dermed mening for mig at få den funktionalitet indbygget i switchen, hvorved jeg kan forsimple mit krydsfeldt, hvor der i skrivende stund ligger adskillige PoE-injectors og flyder.

 

Annonce:

Min umiddelbare fornemmelse er, at Ubiquiti laver lige så gennemførte produkter inderfor switche, som de gør med wifi-dimser. Integrationen i unifi controlleren var særdelen nem, og nu har jeg flere stats at lege med!

Nørd’o’teket

Denne artikelserie bringes i samarbejde med Nørd’o’teket, hvor du kan læse supernørden Steen Garbers Enevoldsen‘s tanker om meget af den teknik du møder i hverdagen.

Annonce:
Forrige artikelMINITEST: SackIt WOOFit Go
Næste artikelNetflix bliver dyrere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.