Forside Nyheder

Nu understøtter Google Home Bluetooth

-
null

Er det lykkedes dig at få fingre i en Google Home fra udlandet, er den lige blevet lidt mere anvendelig for dig.

Som Google gjorde en hel del opmærksom på under deres Google I/O-konference tidligere på året, så var en åben Bluetooth-funktion et stort ønske hos Google Home-brugerne…og nu er den her.

Annonce:

Google Home-brugere har hele tiden måttet kigge misundeligt på ejere af rivalen Amazon Echo, der kunne streame musik til højttaleren fra en hvilken som helst enhed, der understøtter Bluetooth. Indtil nu har Google Home været begrænset til at kunne modtage trådløse signaler via Googles eget Chromecast-system.

Men nu kan man altså også anvende Google Home som en helt almindelig Bluetooth-højttaler, og altså også f.eks. streame musik fra tjenester, som Google ikke har aftaler med, såsom Apple Music.

Det kommer oven i nyheden om, at Google nu er begyndt at rulle Spotify ud til Google Home. Før i tiden har gratisbrugere af streamingtjenesten ikke kunnet sende musikken til Google Home, men i sidste uge annoncerede Google, at de var i gang med at rulle netop denne funktion ud, begyndende med brugere i USA.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.