Forside * Nyheder

Amazon vil lave den næste ’Game of Thrones’

-

Amazon vil til at sigte højt, når det det gælder deres egenproducerede indhold.

Det kan man læse i et interview, som chefen for Amazon Studios, Roy Price, har lavet med branchebladet Variety.

Annonce:

Amazons serier har indtil videre turdet være lidt anderledes og i enkelte tilfælde også lidt nicheagtige. Men Price siger, at strategien nu bliver skiftet over til at satse på storserier, der kan blive internationale hits á la ’Game of Thrones’.

Det er dog ikke nødvendigvis tydeligt at se på Amazons førstkommende kuld af nye serier, selvom disse bliver lavet af nogle store navne.

Den serie, der ser ud til at have mest format er et periodedrama, ’Tong Wars’ af Hong Kong-instruktøren Wong Kar-wai. Den handler om asiatiske immigranter i San Francisco i 1800-tallet. Derudover er der en tegneserie-adaption på vej fra Seth Rogen, der hedder ’The Boys’, og en komedie med et par af USA’s store comedy-navne, Fred Armisen og Maya Rudolph.

Der er også blevet bestilt pilot-afsnit på to serier fra nogle af skaberne bag ’How I Met Your Mother’ og den amerikanske udgave af ’The Office’, de hedder ’Making Friends’ og ’Upload’.

Der er dog allerede ting i gang hos Amazon, der kan blive temmelig store, som f.eks. et hidtil unavngivet kriminaldrama fra mesterinstruktøren David O. Russell med Robert De Niro og Julianne Moore i hovedrollerne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.