Forside Indhold og distribution Film

Amazon vil proppe en Echo ind i Fire TV

-

Amazons Fire TV er en af de tv-bokse, det er relativt nemt at få til at virke i Danmark, selvom den i princippet ikke er officielt tilgængelig her.

Det kan nu samtidigt blive en genvej til at få fat i en Amazon Echo-højttaler med Alexa ombord. Amazon går nemlig med planer om at slå de to enheder sammen.

Annonce:

Det Fire TV-fokuserede website AFTVNews har fået fingre i et lækket marketingbillede (ovenfor) af to nye Fire TV-devices. Om billedet og de tilhørende informationer er ægte er naturligvis ikke til at vide, men hvis det er, så kan det blive ganske interessant.

Enheden til højre på billedet er en kombineret Echo og Fire TV, der giver mulighed for at kontrollere Fire TV med stemmen langt bedre end nu. Som det er nu, kan man parre en Echo og en Fire TV, eller bruge Alexa gennem fjernbetjeningen, der følger med Fire TV. Men i begge tilfælde er mulighederne begrænset til simple ting som at åbne apps, søge efter indhold med mere.

Den skulle også kunne håndtere 4K i 60FPS, sådan som den nye Apple TV også kommer til, og så selvfølgelig kunne spille musik, håndtere multirumsfunktionen og alle de andre ting, en Echo kan.

Den anden enhed bliver en mellemting mellem en fuldblods Fire TV-boks og den helt billige og simple Amazon Fire TV Stick. Det er en Chromecast-agtig dongle, der skulle være have nogenlunde de samme funktioner som boksen, men altså uden Echo-funktionerne og Alexa.

Donglen skulle allerede blive annonceret senere på måneden og kommer på markedet i næste måned, mens den kombinerede Echo og Fire TV-boks måske først kommer i 2018.

Annonce:
Forrige artikelTDC Group køber mobilselskabet Plenti
Næste artikelDen næste Apple TV bliver en kraftkarl
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.