Forside Nyheder

Intel dropper deres VR-projekt

-

Det er muligvis et tegn på, at VR-boblen allerede er ved at briste.

I et marked, hvor Microsoft, Google, Apple, Facebook/Oculus, HTC, Samsung, Sony og mange andre er hoppet med på enten VR- eller AR-vognen, må der nødvendigvis være en mætning af markedet på et tidspunkt. Og det betyder som regel, at nogen falder fra.

Annonce:

Det ser ud som om, Intel bliver den første, store spiller, der dropper ud af kapløbet. I hvert fald, når det gælder deres primære satsning, Alloy VR (bill.)

Road To VR rapporterer, at Intel har lukket Alloy VR-projektet ned, angiveligt på grund af mangel på interesse hos partnere i markedet. Lidt ligesom Googles Daydream eller Microsofts Mixed Reality, var Alloy tænkt som en slags OEM-teknologi, som kunne implementeres af typiske Intel-partnere som ASUS, Acer og Dell. Men netop de tre har valgt at gå med Microsofts Mixed Reality i stedet.

Alloy var også en standalone-løsning, noget som Intels chef for VR-udvikling, Kim Pallister, har kaldt ”mindre optimalt” overfor PC World.

Intel er dog ikke helt ude af AR/VR-spillet. I stedet vil de ifølge en udmelding til Road To VR nu fokusere på at udvikle chip-teknologier, der kan facilitere trådløs overførsel af de store mængder af data, der skal sendes fra f.eks. en pc til et headset for at give en rigtig god VR-oplevelse.

Annonce:
Forrige artikelHvor blev iPhone-køerne af?
Næste artikelLad være med at ødelægge glasset bag på din nye iPhone 8
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.