Forside Produkter Gadgets

Minitest: Samsung T5 SSD

-

Samsung er klar med en ny serie SSD drev til computere. De kører USB 3.1 og hastigheden er super. Recordere.dk har testet den lille ny disk med USB-C stik.

Som vi skrev i August er Samsung klar med en ny serie SSD drev som kan bruges til computere. Drevet har USB-C stik, og kører USB 3.1.

Annonce:

Samsung har sendt os en 500GB T5 som vi har testet på en MacBook Pro 2016.

 

 

Udpakning

Samsung T5 SSD kommer i en lille kasse, der udover SSD drevet indeholder både et almindeligt USB og et USB-C kabel. Drevet fylder ikke mere end 74 x 57.3 x 10.5 mm, og vejer kun 51 gram, så det fylder ikke meget mere end en lille tændstikæske.

Drevet har USB-C indgang, og ydelsen er USB 3.1

Samsung T5 kommer i størrelserne 250GB, 500GB, 1TB & 2TB, og afhængigt af hvad størrelse du køber, er den enten Deep Black (1/2TB) eller Alluring Blue (250/500GB).

På disken er der iøvrigt software til Windows og Mac, der gør at du kan kryptere indholdet på T5 drevet og på den måde får yderligere sikkerhed.

 

Den fylder ikke meget den lille T5 (foto: recordere.dk)

 

Ydelse

Samsung T5 SSD er baseret på V-NAND Flash, og har meget høj ydelse, og i de tests vi lavede leverede T5 drevet super ydelse.

Men med 481 MB/s ved skrivning og 511 MB/s ved læsning får man et super hurtigt drev, især hvis man arbejder med videoredigering, og har brug for en hurtig overførsel af projekter fra den interne disk til en backup.

Udover at teste med BlackMagic Disk Speed Test, prøvede vi også at kopiere et 57,47 GB filmprojekt fra den interne disk til det eksterne drev. Den overførsel tog 1 minut og 54 sekunder. Så ydelsen er så god som man kan få ud af USB 3.1 porten.

 

Samsung T5 performance

 

Konklusion

Samsung T5 er et super godt eksternt SSD drev. Det leverer top ydelse, men prisen er også høj. Du skal af med mellem 1.100 og 6.600 kr. afhængig af størrelse du køber.

Men så får du også et drev som let kan levere den performance du har brug for, selv hvis du redigerer video via USB porten.

 

Pris og tilgængelighed

Er på markedet

 

Samsung Portal SSD T5 500GB

1.750 kr.
8.8

Design

10.0/10

Performance

9.0/10

Pris

7.5/10

Plus

  • Hastigheden
  • Smuk kasse

Minus

  • Lidt dyr i forhold til kapacitet
Annonce:
Forrige artikelHer er iPhone X
Næste artikelAfsløret af pinkode: Stjålet B&O TV tilbage efter små 2 år
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.