Forside Nyheder

Netflix: Her er det populæreste Star Trek afsnit

-

Netflix har undersøgt hvad der hitter indenfor ‘Star Trek’-universet.

‘Star Trek’-universet har nogle hardcore fans, og 12.000 af dem har set samtlige 695 Star Trek afsnit der er tilgængelig på Netflix.

Annonce:

Det svarer til 536 timer – eller 22 dage – for at se alle afsnit blot én gang.

Men nu har Netflix undersøgt hvilke afsnit der er set flest gange i den gruppe. Altså en statistik over hvor mange gange et afsnit er blevet set mere end én gang af den samme Star Trek-fan.

Det er ‘Star Trek’-serien Voyager der har den mest gensete episode nogensinde. Endgame: Del 1 & 2 (sæson 7, episode 24) er nemlig det afsnit, som flest Star Trek-fans er vendt tilbage til for at se igen.

Ses på top 10 er den domineret af afsnit der introducerer ikoniske arter, karakterer eller kaptajner krydret med tidsrejser og bortførelser af aliens.

Serierne ‘The Next Generation’ og ‘The Original Series’ har det største publikum, mens ‘Voyager’ og ‘Deep Space Nine’ har flest fans.

 

Star Trek top 10

SERIES SEASON EPISODE EPISODE NAME
1 Voyager 7 24 Endgame: Parts 1 & 2
2 The Next Generation 3 26 The Best of Both Worlds: Part 1
3 The Next Generation 4 1 The Best of Both Worlds: Part 2
4 Voyager 3 26 Scorpion: Part 1
5 Voyager 4 1 Scorpion: Part 2
6 Voyager 4 2 The Gift
7 Voyager 5 15 Dark Frontier: Parts 1&2
8 The Next Generation 2 16 Q Who?
9 Voyager 1 3 Time and Again
10 The Next Generation 4 14 Clues

 

Metode

Netflix har analyseret seerdata på 104 millioner abonnenter spredt over 190 lande, der har set de følgende Star Trek serier: Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Enterprise, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: The Original Series og Star Trek: Voyager.

I et forsøg på at undersøge data, der bevæger sig ud over standardadfærd, blev de første to episoder fra hver af de første sæsoner udeladt. At gense et afsnit defineres ved at en abonnent vender tilbage og ser mindst 6 minutter af et afsnit, de tidligere har set færdigt.

 

Annonce:
Forrige artikelSådan sætter man selv et hovedtelefon-stik i iPhone 7
Næste artikelFox chef: Biografaktuelle film hjemme indenfor 6-12 mdr.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.