Forside Nyheder

NVIDIA Shield bliver første Android TV-system med Google Assistant

-

Nu, hvor Apple TV har Siri ombord og Amazon Fire TV-brugere kan tale med Alexa via en fjernbetjening, kommer Google også ind i kampen.

Google Assistant har glimret ved sit fravær på Android TV-platformen, efterhånden som flere og flere bruger de virtuelle assistenter til at navigere rundt i tv-boksenes brugerflader.

Annonce:

Men nu sker det, og den første boks, der får Google Assistant ombord bliver samtidig den boks, der formentlig er mest populær blandt Android TV-brugere, NVIDIA Shield.

Det betyder samtidigt at NVIDIA Shield bliver mere brugbar som smart home-hub, da Google Assistant f.eks. allerede kan styre visse hårde hvidevare-modeller fra LG. Og hvis man foretrækker de andre sydkoreanere, så indeholder den nye update til NVIDIA Shield også integration med Samsungs SmartThings-system, hvilket giver endnu flere muligheder for stemmestyring af alt muligt i hjemmet.

Google presser lige nu på for at få Google Assistant ind i så mange enheder som muligt, efterhånden som Amazon gør det samme med Alexa. Firmaet har som nævnt ovenfor meldt ud, at NVIDIA-boksen ikke er den eneste Android TV-enhed, der får Google Assistant ombord, den vil snart dukke op i alle Android TV-systemer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.