Forside Nyheder

Ny Google Pixel lander 4. oktober

-

Måske er denne nyhed relevant for danskere, måske er den ikke.

Men faktum er, at Googles næste smartphone i Pixel-serien efter al sandsynlighed bliver annonceret 4. oktober. Det kan man se i en ny YouTube-video fra Google, der kan ses herunder.

Annonce:

Det er småt med detaljerne, men Google vil dog gerne antyde, at både batteriet og kameraet er bedre i den nye Pixel. Om ikke andet, bedre end andre telefoner.

Det sidste er især interessant, eftersom DxOMark Mobile dømte den første Pixels kamera til at være det bedste smartphone-kamera på markedet. Det er kun for nylig blevet overgået af HTC U11 – hvilket måske ikke er så underligt, eftersom det var HTC, der byggede Pixel til Google.

Men Pixel-telefonen kom aldrig officielt på markedet i Danmark og skulle man erhverve sig den, skulle man finde alternative veje.

Måske kommer anden generation officielt på markedet i Danmark. Det var nemlig efter sigende det faktum, at Google Assistant ikke fungerede i Danmark, der afholdt Google fra at sende Pixel på markedet her.

Nu kan Google Assistant imidlertid bruges i Danmark, så den undskyldning holder ikke længere.

 

Annonce:
Forrige artikelAfsløret af pinkode: Stjålet B&O TV tilbage efter små 2 år
Næste artikelAmerikansk senator skriver brev til Tim Cook om Face ID-sikkerheden
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.