Forside Indhold og distribution Film

Her er den nye Amazon Fire TV

-

Der har længe gået rygter om en ny Fire TV fra Amazon, der skulle minde mere om Googles Chromecast i form, men stadig have Fire TVs selvstændige funktionalitet og interface.

Den har Amazon netop præsenteret i dag. Den nye Amazon Fire TV er nærmest en blanding af Fire TV-boksen, som firmaet allerede udbyder og så den mindre Fire TV Stick-dongle, der minder om den gamle Chromecast-model.

Annonce:

Der er altså tale om en dongle, hvor der – ligesom på boks-udgaven – ikke er gået på kompromis nogle steder.

Den nye Amazon Fire TV har således både 4K og HDR og kan afvikle 2160p-signaler i 60 fps. Og så understøtter den nu også Dolby Atmos på lydsiden.

Dermed bliver den ikke bare en skarp konkurrent til Chromecast Ultra, men også til den nye Apple TV 4K, især fordi prisen er nede på 70 dollar, eller cirka 500 kroner før danske skatter og afgifter. Det er mere, end hvad en Fire TV Stick kostede før i tiden, men væsentligt mindre end f.eks. en Apple TV 4K.

Og hvis man vil betale 10 dollar mere, får man en Echo Dot-højttaler med i pakken.

Alexa er indbygget og man kan tale med assistenten via den medfølgende Alexa Voice Remote.

Den nye Fire TV-dongle dukker op om en måneds tid, men kan forudbestilles nu, også på den britiske og tyske Amazon, hvor den koster hhv. 70 Pund og 80 Euro.

Annonce:
Forrige artikelKonkurrencerådet godkender Boxer salg.
Næste artikelIKEA går ombord i Apples AR-satsning med ny app
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.