Forside Nyheder

Er dette Sonos-højttaleren med Alexa?

-

Den tyske techblogger Carsten Knobloch har muligvis fået fat i lidt af et scoop – eller en and.

Caschys Blog har han postet billeder sendt til ham af en læser, der angiveligt er af Sonos’ kommende højttaler med Alexa indbygget.

Annonce:

Blogposten er dog allerede blevet taget ned igen, og der er naturligvis tale om lækkede fotos, så man skal tage dem med et gran salt. Men som The Verge gør opmærksom på, så svarer brugerfladen på toppen til det, Sonos har sendt ind til FCC i forbindelse med registreringen af en lignende enhed.

Så der er en vis sandsynlighed for, at enheden på billedet er ægte. På den anden side er det ikke så svært at klaske et interface fra en FCC-registrering oven på en Play:1-højttaler.

 

Nye Sonos kontroller fra dokumentation på FCC

 

Hvis billederne er ægte, er det store spørgsmål er naturligvis så, om der er tale om Alexa-modellen.

Det, der peger i den retning, er mikrofon-ikonet i toppen, og at Sonos har indkaldt til pressemøde 4. oktober, hvor de vil vise nye modeller frem.

Det er i øvrigt samme dag, som Google præsenterer nye enheder, og der er da også spekulationer om, at Sonos-enheden kommer til at understøtte både Alexa og Google Assistant, eftersom registreringen hos FCC omtaler understøttelse af ”flere stemme-platforme og musiktjenester”.

 

Annonce:
VIAThe Verge
KILDECaschys Blog
Forrige artikelNyt gamer lydsystem med tilslutning for PlayStation 4
Næste artikelAmazon følger med på Apples 4K-prisdump
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.