Forside Produkter Mobil

TDC Group køber mobilselskabet Plenti

-
Foto: recordere.dk

TDC Group har købt mobilselskabet Plenti, der er blevet kendt for at sælge abonnementer med alt inklusivt.

TDC Group har købt 100% af aktierne i Plenti for 74 mio. kroner fortæller Ritzau i en udsendt nyhedsudsendelse.

Plenti ApS blev stiftet i september 2015 af Morten Strunge og Peter Mægbæk. Ud over de to stiftere er hele ledelsen i dag partnere i selskabet, ligesom der er kommet kapital ind i selskabet via en række erfarne private investorer, som også bidrager med stor indsigt og viden om markedet. Plenti bor i dag i Københavns Nordvestkvarter.

Annonce:

“Vi er glade for, at vi er nået frem til en aftale med Plenti. Det er en solid virksomhed med et stærkt team, der inden for en kort periode har fået rigtig mange kunder.”, fortæller koncerndirektør Michael Moyell Juul fra TDC Group i en pressemeddelse.

Ejerskiftet kommer ikke til at betyde nogen ændringer for selskabets 90.000 kunder, der alle fortsætter på deres nuværende abonnementer.

“Kunderne hos Plenti har et højt underholdningsforbrug, og den oplevelse vil blive endnu bedre, når kunderne får adgang til TDC’s mobilnet, der er Danmarks bedste. TDC er landets største indholdsleverandør, så samtidig ser vi selvfølgelig også på, om vi kan styrke Plenti’s produkter med attraktivt indhold”, siger direktør for Plenti, Peter Mægbæk.

 

Vil skifte fra 3’s netværk til TDC

I dag lejer Plenti sig ind på mobiloperatøren 3’s netværk, men TDC Group vil nu indlede en dialog med operatøren om muligheden for at flytte kunderne over på TDC Groups mobilnet snarest muligt.

“Vores primære fokus her og nu er, sammen med Plenti’s dygtige folk, at sikre, at alle kunder får en smidig overgang til TDC Groups mobilnet. Vi går derfor nu i gang med planlægningen af den del som det første”, fortæller Michael Moyell Juul.

Plenti har 90 medarbejdere på kontoret i København NV, og alle ansatte fortsætter på uændrede vilkår.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.