Forside Indhold og distribution Film

YouSee nyheder: Nye pakkemuligheder, priser mm.

-

Tv-markedet er i opbrud, og fremtidens tv handler ikke om enten streaming eller traditionelt tv. De to ting går hånd i hånd. Derfor udvider YouSee tv-pakkerne med masser af digitalt indhold og mulighed for at blande tv-kanaler og streaming-tjenester i én tv-pakke. Alt sammen på flere og bedre platforme.

 Danskerne bruger mindre tid på at se traditionelt flow-tv, men det betyder ikke, at vi ikke længere ser tv. Det betyder blot, at vi i højere grad selv vil vælge, hvad vi ser, hvornår og hvor. Derfor får YouSees tv-kunder her til efteråret adgang til mere end 1000 timers underholdning, som de kan streame, når de har lyst.

Annonce:

”Tv-markedet er under forandring, og vi vil gerne tilbyde vores kunder masser af digitalt indhold, som de kan se, når det passer dem. Derfor har vi samlet en stor streaming-pakke med film og tv fra bl.a. Viasat, Discovery, Comedy Central og Nickelodeon, som alle vores kunder får adgang til,” siger Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

 

 

Tv og streaming samles i en brugeroplevelse

De seneste år er tv-serier som Netflix’ House of Cards og HBO’s Games of Thrones blevet umådeligt populære  i Danmark, og hos YouSee forventer man, at streaming-tjenester bliver fremtidens tv-kanaler. Derfor vil YouSee forny det populære bland-selv-koncept, så kunderne kan vælge mellem både tv-kanaler og streaming-tjenester.

”Vores kunder skelner ikke mellem tv-kanaler og streaming-tjenester, men vælger den underholdning, de har lyst til. Derfor har mange af dem f.eks. HBO Nordic som et supplement til deres tv-pakker, men i dag skal en tv-pakke selvfølgelig også indeholde streaming-tjenester. I første omgang kan vores kunder bl.a. vælge at få HBO Nordic, C-More eller Dansk Filmskat med i deres tv-pakke, men vi arbejder på, at endnu flere streaming-tjenester skal være en del af bland-selv-pakken, hvor vores kunder kan sammensætte og ændre deres unikke tv-pakke med et enkelt klik,” fortæller Jacob Mortensen.

 

Underholdning på flere platforme

Også tv-oplevelsen vil få et markant løft i løbet af efteråret. I dag lancerer YouSee som den første tv-distributør i Danmark en app til Android TV, og i løbet af efteråret vil en helt ny 4K tv-boks se dagens lys.

”Det skal være nemmere at se tv på den måde, der passer vores kunder bedst. Uanset om det er på den store tv-skærm eller på digitale platforme. Derfor har vi udviklet en app, der giver alle med en tv-boks mulighed for at se tv via Android TV, og inden længe lancerer vi en ny 4K tv-boks, der er både mindre og hurtigere, og hvor man kan gemme sine tv-optagelser i skyen, så man kan se dem overalt.”

 

Alle generationer skifter mod On-Demand

Mere end 10% af befolkningen over 50 år, bruger nu også on-demand tjenester, hvor de yngre generationer er meget større forbrugere af On-Demand

YouSee’s video app er i dag den 3. største video-streaming app målt i forbrug blandt danske forbrugere.

En anden tendens, er at de store studier gerne vil have direkte adgang til forbrugerne, og springe de mange led over, de tidligere har brugt for at få deres indhold ud til forbrugerne.

Live sport er dog stadig meget relevant for mange forbrugere, da folk ønsker at se de store events direkte. Prisstigninger på rettighederne er dog steget med over 50% de seneste år, og det gør det svært for kanaludbyderne at holde på rettighederne på flow-tv.

Danskerne elsker dog stadig lokalt indhold, og danske serier og programmer som Matador og Landmand søger kærlighed samler stadig mange seere foran TV’et.

Det er derfor at YouSee nu ønsker at samle endnu mere flow-tv og on-demand i én samlet løsning.

 

YouSee åbner det næste kapitel på on-demand og flow-tv

Alle YouSee TV kunder får mindst 1000 timer af film, tv og serier i deres standardpakke. Det gælder alle TV abonnementer.

Der vil også ligge mere end 500 episoder af Discovery programmer, og mere end 400 episoder af Comedy Central indhold. Der kommer også til at ligge et bredt udvalgt af børneTV til de yngste.

YouSee kan dog ikke fortælle om der vil være reklamer de de TV udsendelser som de lægger ud, da aftalerne ikke er helt på plads endnu.

YouSee udvider også den periode folk kan se tilbage i DR’s arkiv. Også der er YouSee igang med forhandlinger med DR, for at finde ud af hvor langt tilbage de kan komme i arkivet.

 

Udvalgte kunder får adgang til flere tjenester

Tager man den store TV pakke fra YouSee så får man også adgang til ViaPlay. YouSee fortæller at det ikke inkluderer Viaplay Sport.

Der er også lavet aftaler med Viasat Series, NickJr., Comedy Central og Paramount. Disse tjenester kan tilvælges udfra hvilken pakke man har.

Med aftalen med Paramount kommer der mindst to nye premierefilm ud til stor-pakke kunderne hver måned.

 

 

Chri Chri TV til kvinder

YouSee laver et TV univers til pigerne sammen med Christiane Schaumburg-Müller, hvor man får livsstilsprogrammer lavet i tæt samarbejde med Chri Chri universet som Christiane står sammen med.

Det indhold som laves bliver tilgængelig til alle YouSee TV’s kunder.

 

Der er også lavet aftaler med Universal studios

YouSee har lavet en aftale med Universal Studios, der bl.a. betyder at YouSee kunder får premiere uge for uge når de nye afsnit bliver frigivet.

Samme aftale omfatter også TV serien “The Bold Type”, som også vil komme først på YouSee.

 

Dette er kun begyndelsen

YouSee satser benhårdt på distribution af unikt indhold, så derfor har man ansat en indholdsansvarlig, der skal sørge for at YouSee får gode indholdsaftaler i hus.

 

Bland selv dit indhold.

YouSee vil i fremtiden tilbyde et bland-selv koncept, hvor alle kanaler og on-demand tjenester, hvor en TV kanal koster et point, og f.eks. HBO Nordic koster 4 point. Viasat Film vil komme til at koste 5 point.

Der kommer tre pakketyper, blandselv 10, 20 og 30, og tallet bestemmer hvor mange points du kan fordele på kanaler og tjenester.

 

 

Og selvfølgelig stiger prisen

På fuldpakke stiger prisen 20 kr., på grund- og mellempakken stiger prisen med 10 kr.

Oven i det stiger prisen på bredbånd med 10 kr. om måneden for størstedelen af YouSee’s bredbåndskunder. Dette gælder for alle kunder, der ikke har lavet nye bredbåndspakker siden maj i år.

 

YouSee Nyheder i efteråret:

Mere end 1000 timers indhold, som alle tv-kunder kan streame:
– 250 film fra Viasat
– 500 dokumentarprogrammer fra Discovery
– 400 underholdningsprogrammer fra Comedy Central
– 40 børneprogrammer fra Nickelodeon og Nick JR

En del af kunderne får endnu mere:
– 32.000 får Viaplay
– 55.000 får Viasat Series
– 400.000 får Nick JR
– 615.000 får Comedy Central
– 673.000 får adgang til det nyeste indhold fra Paramount

Helt nyt tv-univers i form af ChriChriTV
– 100 danskproducerede programmer om året, både livstilsprogrammer og
dokumentarserier

Eksklusivt indhold til alle tv-kunder
– Sæson 6 og 7 af populære Suits
– Sæson 1 af den helt nye serie The Bold Type
– Dokumentarfilm, der følger de unge artister fra Grøn Koncert

Mulighed for at blande tv og streaming via bland-selv
– Kunderne kan i første omgang vælge mellem HBO Nordic, C More, Min Filmskat, Min Bio
og Viasat Film
N- y app til Android tv og helt ny 4K tv-boks
– App til Android tv kan downloades af alle kunder med en tv-boks
– Snart lanceres ny tv-boks, der kan vise tv og film i 4K, og hvor man kan optage og gemme
sine programmer i skyen, så de kan ses på alle platforme – hvor og hvornår man vil

Nye priser fra 1. januar
– Tv-kunder: For 62 pct. af kunderne stiger tv-pakken 10 kr., mens den for 32 pct. af kunderne stiger
20 kr. For 6 pct. af kunderne er den præcise stigning endnu ikke kendt.
– Bredbåndskunder: For 77 pct. af kunderne stiger prisen med 10 kr., mens 23 pct. ikke vil få justeret
deres pris.

 

Annonce:
Forrige artikelTest af Blaupunkt Q3200 tyverialarm med kameramodul
Næste artikelHuawei løfter sløret for kunstige intelligens i smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.