Forside Produkter Mobil

3 øger mængden af data på deres store datapakker

-

Fra i går har teleselskabet 3 øget mængden af data uden at hæve prisen på deres store pakker. Har du pakker større end 100GB får du fra nu 33% mere data med i pakken til samme pris.

Kunder hos 3 får nu mere data i deres nuværende dataabonnementer. Det drejer sig om de store datapakker fra 100 GB og op, hvor kunder vil få op til 33 % mere data til samme pris som før.

Annonce:

Når vi ser på kundernes forbrugsmønstre, er det tydeligt, at dataforbruget generelt er stigende især på de store datapakker. De kunder, som køber datapakker med 100 GB og mere, har ofte et ret stort dataforbrug. Fx i familier hvor flere familiemedlemmer deles om dataen, streames der måske mere, og de sociale medier bliver godt brugt. Vi øger derfor datamængden i de store datapakker, fordi vi gerne vil følge med vores kunders behov og give dem noget ekstra”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

 

Eksempler på de nye pakker.

Alternativ til bredbånd

Kunder vælger datapakker som alternativ til bredbånd, hvis de f.eks. bor i områder, hvor nedgravede kabler ikke kan tilbyde hastigheder højere end 8-10 Mbit. Men problemet med datapakker på mobilnet, er at de ofte løber tør for data, hvis man f.eks. streamer meget.Det er især familier med børn der løber tør.

 

 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.