Forside Produkter Mobil

Libratone klar med hovedtelefoner til Google Pixel 2

-
Qadapt USB-C

I nat dansk tid løftede Google sløret for Google Pixel 2 og Pixel 2 XL samt Pixelbook. Hos Libratone kan vi med stolthed præsentere nye Google-certificerede Q Adapt In-Ear USB-C og On-Ear høretelefoner designet specielt til Googles nye enheder.

Den nye Q Adapt-serie omfatter to modeller: USB-C in-ear samt trådløse On-Ear høretelefoner, der er specielt udviklet til Google Pixel 2. Begge modeller har naturligvis usædvanlig høj lydkvalitet og Libratones egen justérbare støjreduktion, CityMix™, der lader brugeren tilpasse niveauet for støjreduktion i forhold til, hvor meget omverdenen skal spille med i lydoplevelsen.

»Vi er stolte af at blive valgt af et af verdens største brands til Googles ’made for’-program,­­« siger Simon Peschcke-Køedt, VP Global Marketing hos Libratone.

Annonce:


»Det er fantastisk at få denne klokkeklare anbefaling af vores produkter. Vi gik ind på markedet for høretelefoner sidste år med vores prisvindende Q Adapt In-Ear og On-Ear-serier, der kombinerer Libratones smukke, danske design med banebrydende støjreduktionsteknologi. Vi er glade for, at Googles brugere nu får glæde af den exceptionelt gode Q Adapt-lytteoplevelse på deres nye Pixel-enheder.«

 

Nye Q Adapt-modeller til Google Pixel 2, Pixel 2 XL og Pixelbook

Q Adapt On-Ear MfG høretelefoner parres automatisk med Google Pixel 2 via den særlige ’Fast Pairing’-funktion, og derefter forbindes enhederne automatisk via Bluetooth, når de er tæt på hinanden. Ergonomi og lav vægt gør det muligt at bruge Q Adapt hele dagen, og den enkle, berøringsfølsomme betjening gør det nemt at styre volumen, aktiv støjreduktion, CityMix™, afspilning, telefonopkald og den særlige ’hush’-funktion, der dæmper volumen til et minimum på et øjeblik. Q Adapt er tillige udstyret med sensorer, der afbryder både aktiv støjreduktion og musik, når hovedtelefonerne tages af ørerne. Bluetooth og ’+1’-funktion lader to brugere dele musik fra den samme enhed. Q Adapt hovedtelefoner har op til 20 timers batteritid.

Q Adapt In-Ear USB-C er anatomisk formgivet, har svedresistente ørepropper, der ligger behageligt i øret selv efter lang tids brug – også under sportsaktiviter. Integreret i det elegante design er oven i købet muligheden for, at du kan styre afspilning og støjreduktion på mikrofonen, mens du taler i telefon.

 Begge modeller er i Libratones danske signaturdesign i farverne Cloudy White og Stormy Black.

I Europa forhandles de fra 1. november i Google Store og hos udvalgte forhandlere. De danske priser kendes endnu ikke, men Euro priserne er:

  • Q Adapt In-Ear med USB C € 149                             
  • Q Adapt On-Ear MfG med BlueTooth € 249
Annonce:
KILDEPressemeddelse, Libratone
Forrige artikelGoogle satser på intelligente højttalere
Næste artikelTillykke: Thinkpad fylder 25 år.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.