Forside Nyheder

Boxer TV priser for 2018 – Stigning på vej

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Forleden kunne vi fortælle at TV hos YouSee stiger i 2018, nu har Boxer ved en fejl lækket deres priser, og også der er der en prisstigning på vej.

Ved en fejl har Boxer lækket deres priser for 2018, og ligesom hos YouSee er der en prisstigning på vej. Priserne stiger med 20 kr. for de fleste pakker, og ligesom altid er de stigende priser forklaret med “Desværre er det blevet dyrere for os at levere dine tv-kanaler, blandt andet fordi programselskabernes priser stiger, og derfor stiger prisen på vores tv-pakker pr. 1. januar 2018.”

Annonce:

 

Flere HD kanaler på vej

Fra 3. januar 2018 kommer TV2 NEWS, Kanal 4 og dk4 også i HD hos Boxer. Så man i fremtiden har 24 HD kanaler hos Boxer.

 

VH1 CLASSIC UDGÅR HELT

Hvis du har Nickelodeon i dit abonnement, har du igennem længere tid også kunnet se VH1 Classic, som har været sendt på kanalplads 35 fra kl. 22, når Nickelodeon har lukket ned for deres sendeflade.

Fra 3/1-2018 vil dette ikke længere være muligt, og du kan heller ikke længere se VH1 Classic på Boxer Play.

Nedenfor kan du se den lækkede side fra Boxer.

Svar fra Boxer:

Boxer bekræfter overfor recordere.dk at man ved en fejl har publiceret en side med 2018 priser, men slår fast at de nye priser ikke er besluttet endnu, så det kan godt ændre sig.

Annonce:
Forrige artikelHuawei Mate 10 lite er på vej til Danmark
Næste artikelJean-Claude Van Damme har hovedrollen i ny Amazon-serie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.