Forside Indhold og distribution Musik

Garmin bringer Alexa ind i bilen

-

Hvis man gerne vil have Amazons populære, virtuelle assistent ind i sin bil, har det indtil nu været besværligt.

Først skal man have fingre i en Echo Dot-højttaler fra f.eks. England eller USA, dernæst skal man sørge for, at der er trådløst Internet i sin bil og så skal man sørge for, at den får strøm fra USB.

Annonce:

Nu har Garmin imidlertid gjort det hele meget nemmere. Garmin Speak er en lille dims, du kan sætte i forruden på bilen med en sugekop, og som kan både lytte til og svare på dine spørgsmål med Alexa ombord.

Den har en lille OLED-skærm ombord med en opløsning på 114×64 pixels, hvilket er lige nok til at vise, hvornår du skal dreje næste gang, hvis du bruger den til navigation.

Garmin Speak forbinder sig til din smartphone via Bluetooth, og derved opnår den en Internet-forbindelse, så den kan bruge Alexa i skyen. Det betyder naturligvis også, at den kan bruges til at starte og stoppe musik, lydbøger, netradio med mere med din stemme.

Den kan forbinde sig til dit anlæg i bilen via Bluetooth, men også via kabel, og dermed kan man for eksempel bruge den som mellemled, hvis man er frustreret over manglende hovedtelefon-stik på sin smartphone, når man er i sin bil.

Den er foreløbig sat til salg i USA på bl.a. Amazon, hvor den koster 150 dollar, eller cirka 1000 kroner før danske skatter og afgifter kommer på.

Annonce:
Forrige artikelNu bliver der lavet tv-serier direkte til mobilen
Næste artikelDiscovery og Snapchat indgår Pan-Europæisk samarbejde
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.