Forside Produkter Mobil

Huawei Mate 10 lite er på vej til Danmark

-

Huawei Mate 10 Lite

Tidligere på ugen præsenterede Huawei to nye modeller i Mate-serien, nemlig Mate 10 og Mate 10 Pro. Nu tilføjer smartphoneproducenten Mate 10 lite i serien. Med FullView-skærm, 4GB RAM + 64GB ROM, fire kameraer og en pris på 2.999 kr.

Allerede fra den 6. november kan danskerne få fingrene i den nye Huawei Mate 10 lite. Smartphonen kombinerer kraftfuld indmad og høj ydeevne med et dual-lens kamera på både for- og bagside. Og med den nye Huawei FullView-skærm er Huawei Mate 10 lite designet til at kunne arbejde med fotografi, tage selfies og navigere hurtigt og gnidningsfrit på de sociale medier.

“Med Huawei Mate 10 lite har vi skabt en smartphone, der indeholder kraftfulde funktioner, som gør det muligt at interagere med hvem som helst, uanset hvor de er i verden. Huawei Mate 10 lite er unik for sin prisklasse med den kraftfulde ydeevne, et stilet design og avancerede kamerafunktioner,” siger Marie Feldborg, Senior Marketing Manager hos Huawei Danmark.

Annonce:

Huawei Mate 10 lite kommer med den nye Huawei FullView-skærm. Den nye teknologi gør det muligt at levere en 5,9 tommer skærm, som med en 83 procent screen-to-body ratio og et 18:9-skærmforhold.

 

Dual-lens kamera på både for- og bagside

Med et dual-lens kamera på både for- og bagside leverer Mate 10 lite en fantastisk foto-oplevelse, uanset motiv og omgivelser. Frontens 13MP/2MP selfiekamera tager portrætter, og med den nye “Selfie Toning Flash”-funktion er det muligt at tilføre lys for et mere levende billede. Bagsidekameraet kombinerer en 16MP og en 2MP linse. Begge dual-lens kameraer gør det muligt at tage billeder med en indbygget sløringsfunktion, som giver klare og mere kunstneriske fotografier og forbedrede fotos i svag belysning.

 

En brugeroplevelse bygget på performance

Mate 10 lite har et 8-core Kirin 659 chipsæt, 4GB RAM og 64GB ROM. Den er dermed i stand til at køre flere applikationer på samme tid, samtidig med at den kan streame indhold.

Brugerfladen er integreret med Huaweis Android-7 baserede EMUI for at sikre en gnidningsfri oplevelse, der tilpasser sig brugerens adfærd på smartphonen. Det tætte samarbejde mellem hardware og software betyder, at Mate 10 lites 3340mAh batteri holder længere. Samtidig forbedrer den intelligente fingeraftrykslæser sig konstant ved at blive mere nøjagtig, for hver gang den benyttes.

Derudover er Huawei Mate 10 lite udstyret med Huaweis Histen lydsystem, som giver en ekstraordinær lydoplevelse.

 

Pris og levering

Huawei Mate 10 lite forhandles i Danmark til en vejledende udsalgspris på 2.999 kr. og kommer i farverne Graphite Black, Prestige Gold og Aurora Blue. Modellen vil være tilgængelig via Telia, Callme, Telenor, CBB, YouSee, Fullrate, Telmore og 3. Den forhandles ligeledes hos Elgiganten, Bilka, Wupti, Proshop og Power.

Annonce:
Forrige artikelThe Punisher indtager Netflix 17. november
Næste artikelBoxer TV priser for 2018 – Stigning på vej
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.