Forside Nyheder

Live-tv via Plex er snart klar til Roku

-

Hvis du er en af Rec.dk-læsere, der har hentet en Roku-boks eller -stick hjem fra nettet, så er der godt nyt.

Især, hvis du samtidig er glad for at bruge Plex.

Annonce:

For nylig lancerede Plex nemlig muligheden for at streame live-tv via Plex-app’en, hvis man har en tuner sat til sin Plex-server.

Når det gælder streaming-bokse, har Plex dog indtil nu kun understøttet dette i deres apps til Apple TV og Amazon Fire TV.

Men nu kommer funktionen også til Roku. Live-tv-streams via Plex er netop landet i beta på Plex-app’en til Roku-platformen, og det forventes, at en endelig version rulles ud i næste måned.

Man skal være Plex Pass-abonnent for at benytte funktionen, og Roku-ejere bliver snydt for en relativt vigtig del af Plex’ live-tv-oplevelse. Live-tv-funktionen kan arbejde sammen med Plex DVR, så man også kan optage live-tv. Denne funktion kommer ikke til Roku i første omgang.

Har du derimod en anden Plex-app, der kan stå for optagelserne, kan du godt streame det optagede fra Plex DVR på din Plex-server til en Roku-enhed.

Annonce:
Forrige artikelDisney-tjeneste kan blive hjemsted for alle vores downloadede film
Næste artikelDisney lancerer ’Movies Anywhere’ officielt – her er, hvad tjenesten kan
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.