Forside Produkter Computere

Microsoft lancerer Surface Book 2 og Windows 10 Fall Creators Update

-

Microsoft lancerer i dag Windows 10 Fall Creators Update sammen med nye Mixed Reality-headsets, nye 3D-features til Word og PowerPoint, samt den mest kraftfulde Surface til dato: Surface Book 2.

Siden lanceringen af Windows 10 har Microsoft løbende tilføjet nye opdateringer til styresystemet, der understøtter kreativ udfoldelse og moderne arbejdsgange. Med Windows 10 Fall Creators Update kan forbrugere og professionelle fra i dag opdatere Windows 10 og afprøve nye 3D-features og Mixed Reality hjemmefra dagligstuen og på arbejdspladsen.

Samtidig annonceres den mest kraftfulde laptop i Surface-serien til dags dato, Surface Book 2, som det ultimative redskab til at arbejde kreativt og effektivt.

Annonce:

3D i PowerPoint og Word

Med Windows 10 Fall Creators Update kan alle arbejde kreativt og skabe nyt ved hjælp af 3D-teknologi. Flere end 100 millioner mennesker på verdensplan bruger Microsoft Paint hver måned, og Paint 3D giver nye muligheder for at skabe, håndtere og dele 3D-objekter.

En ny feature er at indsætte 3D-kreationer i Office-filer – inkl. PowerPoint-præsentationer og Word-dokumenter – som øger mulighederne for visuel kommunikation gennem Windows 10. Objekterne kan roteres og animeres i PowerPoint-præsentationen, og 3D-kreationer kan nemt blive en del af den fysiske verden med den nye feature, Mixed Reality Viewer.

Mixed Reality kommer ud til forbrugerne

Den nye opdatering til Windows 10 bringer nemlig Mixed Reality direkte ud til forbrugerne gennem Mixed Reality Viewer, som gør det muligt at se 3D-objekter i deres faktiske omgivelser ved hjælp af kameraet på en PC.

Microsoft introducerer samtidig Windows Mixed Reality-headsets i samarbejde med Acer, Dell, HP og Lenovo. Som det første produkt kommer Samsungs innovative Mixed Reality-headset, Samsung HMD Odyssey, på markedet den 6. november 2017.

Fra de innovative Windows Mixed Reality-headset til teknologi, der gør det muligt at opleve Mixed Reality på en PC, sammensættes mange komponenter for at udbrede Mixed Reality og gøre det muligt at nyde rejser, sport, livekoncerter og gaming med indhold fra flere end 20.000 apps i Windows Store. Læs mere om Windows Mixed Reality her.

Opdateringen til Windows 10 indeholder også forbedrede sikkerheds- og fortrolighedsfunktioner samt forbedringer i tilgængelighed for synshæmmede, inkl. Eye Control, og det bliver ligeledes muligt at skrive direkte i PDF-filer.

Skab minder med fotos og videoer
Fotos og videoer har aldrig været mere populære i Windows med flere end 250 millioner aktive brugere af Fotos på Windows 10-platformen.

I Fall Creators-opdateringen er Fotos-appen fuldstændig nytænkt, så man let kan forvandle billeder til minder og historier med personaliserede 3D-effekter, skrift, ændringer og video. Billederne kan nemt redigeres til en collage eller en video med et soundtrack, tema, skrift og filmiske forandringer. Objekter kan fx laves dynamiske ved brug af 3D, som en fodbold der bryder ud i flammer, når den passerer målmanden og havner i nettet.

Surface Book 2 lanceres i dag

En af de mest kraftfulde måder at opleve Windows 10 Fall Creators Update er gennem et Microsoft Surface-device. Derfor introduceres i dag det nyeste medlem i Surface-serien: Surface Book 2.

Læs også: TEST: Microsoft Surface Book

Det er en kraftfuld laptop med fantastisk grafik og op til 17 timers batterilevetid. Den kan fås i både 13,5” og 15”, og Surface Book 2 er den mest kraftfulde Surface til dato. Med de nyeste 8. generation Intel Dual-Core og Quad-Core-processor og NVIDIA GeForce GPU, har Surface Book 2 op til fem gange den grafiske ydeevne af den originale Surface Book.

Surface Book 2 er kraftfuld som en laptop, alsidig som en tablet og har friheden som et flytbart studie – alt sammen i en smukt designet enhed.

Surface Book 2 er kraftfuld nok til at køre professionel software som Adobe, Autodesk og Dessault problemfrit og spille populære PC-spil på 1080p, 60 FPS, herunder krævende titler som Forza Motorsport 7 og Gears of War 4.

Surface Book 2 tilslutter sig Surface Laptop og Surface Pro for at fuldende en stærk portfolio af devices designet til ikke blot at tillade folk at opleve Windows Mixed Reality og gaming og være produktive alle vegne, men også til at styrke artister, designere, udviklere og ingeniører til at lede den næste bølge af kreativ innovation.

De nye Surface Book 2 starter ved priser i USA fra $1499 og kan forudbestilles på det amerikanske marked den 9. november i USA, mens både pris og tilgængelighed på det danske marked oplyses indenfor den nærmeste fremtid.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Microsoft Danmark
Forrige artikelGoogle WiFi mesh-routere er klar til Danmark
Næste artikelNu bliver der lavet tv-serier direkte til mobilen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.