Forside Indhold og distribution Musik

Microsoft skrotter Groove Music – Spotify overtager

-

Microsoft er heldige med nogle ting, og mindre heldige med andre.

Hvis der er noget, de næsten aldrig har været heldige med, så er det musiktjenester.

Annonce:

Helt tilbage til da de forsøgte at konkurrere med iPod og iTunes med Zune har Microsoft skulle slås for at kapre musikelskernes gunst. Og nu er endnu en Microsoft-musiktjeneste skredet i svinget.

Det er Groove Music, som er Microsofts seneste bud på en musikstreamingtjeneste, som i sin tid kom ind som en erstatning for Xbox Music og blev udbredt på såvel Windows til desktoppen, mobilen og Xbox-platformen.

Hvis man er betalende bruger af Groove Music, får man automatisk overført sit abonnement til Spotify, der dermed bliver endnu en tættere Microsoft-partner. Der findes allerede gode Spotify-apps til Xbox- og Windows-platformene, lige med undtagelse af Windows Phone, hvor Spotify-app’en – måske forståeligt nok – ikke er blevet opdateret meget længe. Der er yderligere instrukser om, hvordan man flytter sin musik m.m. til Spotify her.

Det er dog kun streamingtjenesten, der forsvinder. Selve Groove Music-app’en, der er standard-app’en til musikafspilning i Windows 10, forsvinder ikke lige nu. Man vil stadig kunne bruge den til at spille musik fra sit lokale drev eller fra en OneDrive-konto.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.