Forside Nyheder

Nyhedsbureau rapporterer at Google køber Apple…ved en fejl

-

Det ville nok få en hel del mennesker til at spærre øjnene op, hvis Google købte Apple.

Især hvis det var for den sølle sum af 9 milliarder dollar, eftersom firmaets værdi på aktiemarkedet er på omkring 750 milliarder dollar.

Annonce:

Ikke desto mindre røg denne nyhed ud til tusindvis af abonnenter på Dow Jones’ nyhedstjeneste. Firmaet bag aktieindekset kører en tjeneste, hvor abonnenter kan læse de seneste overskrifter fra businessverdenen.

Tirsdag morgen amerikansk tid landede der så en nyhed på Dow Jones-tjenesten, der sendte morgenkaffen i den gale hals på adskillige abonnenter.

Overskriften lød, at de to ærkerivaler Google ville overtage Apple og skabe en kæmpe tech-gigant. Handelen skulle være på 9 milliarder dollar, og alle Googles medarbejdere skulle flytte ind i Apples nye hovedkvarter.

Til det sidste udtalte medarbejderne ifølge nyheden ”Yay!”

Som man nok kan regne ud, var nyheden falsk. Der var dog ikke tale om, at Dow Jones var blevet hacket eller lignende. I stedet var det en nyhedstekst, der blev brugt til at teste systemet med, der blev offentliggjort ved en fejl.

Dow Jones har siden trukket nyheden tilbage og undskyldt for dens fejlagtige visning.

 

 

Annonce:
Forrige artikelApple genopliver tv-serien ’Amazing Stories’ i samarbejde med Spielberg
Næste artikelTIDAL streaming: Nu 50% rabat til studerende
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.