Forside Nyheder

Roku kan blive til en app

-

Du kender måske Roku-boksene og deres HDMI-sticks som hardware, der faciliterer streaming.

Men nu kan det være, at Roku-navnet bliver kendt ud over deres hardware-løsninger. Ifølge Roku selv består 41 procent af firmaets indtægter af licensaftaler og reklamer. Firmaet tjener altså ikke alene penge på at sælge deres bokse, men også på at levere Roku-softwaren til indbygning i tv-modeller fra f.eks. TCL, Sharp og HiSense.

Annonce:

Derudover har Roku lavet deres egne streamingkanaler (heraf reklamefinansieringen), og har også åbnet platformen for de såkaldt ”hemmelige” kanaler, som brugerne selv sætter sammen – og som ikke altid er helt lovlige.

Disse Roku-features kan ifølge Variety være på vej til andre platforme. Angiveligt pønser Roku på at lave en app, der fungerer ligesom brugerfladen i Roku minus f.eks. Netflix og andre tredjepartstjenester. App’en skulle så levere alle de Roku-specifikke tilbud, man normalt skal have Roku-hardware for at få fingre i.

At dette skulle blive tilfældet – og et hint om en af de platforme, Roku-app’en i givet fald kommer til – understøttes af, at Roku for nylig har sat en jobannonce op, hvor de søger en iOS-udvikler.

Der findes dog allerede en remote-app til styring af Roku-hardware (bill.), men den nye app skulle altså kunne køre helt af sig selv

Annonce:
Forrige artikelFIFA: VM 2018 sendes i Ultra HD / HDR
Næste artikelKommer Face ID på iPhone X til at skuffe?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.