Forside Nyheder

Her er Samsungs Mixed Reality-headset

-

Nogle gange kan Samsung godt lide at spille på flere heste.

Det gælder tilsyneladende også, når det gælder headsets, der kan give brugeren en eller anden form for anderledes virkelighedsoplevelse.

Annonce:

De har allerede et samarbejde kørende med Facebook/Oculus i forbindelse med deres Gear VR-serie. Men det betyder ikke, at de ikke også kan samarbejde med Microsoft om deres headset-standard, Windows Mixed Reality.

I forbindelse med at Microsoft har afholdt en Mixed Reality-event, blev der vist et Samsung-headset frem, som understøtter denne standard. Det er samtidig det første MR-headset der har indbyggede hovedtelefoner.

Disse kommer fra AKG, som det ofte er tilfældet, efter Samsung har købt AKGs ejer, Harman.

Modellen hedder HMD Odyssey har to AMOLED-displays ombord samt indbygget mikrofon. Headsettet kommer med Microsofts controllere til Mixed Reality.

De lander i USA 17. oktober til en relativ høj pris for et MR-headset på 499 dollar, eller cirka 3200 kroner før danske skatter og afgifter. Prisen skal sammenlignes med, at man kan få headsets fra Dell, Asus og Lenovo for omkring 7-800 kroner mindre, men så er det også uden både controllere og hovedtelefoner.

Vi ved endnu ikke, om headsettet lanceres i Danmark.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.