Forside Nyheder

Snart kan du bage på YouSee

-
Lunas Kage Bage Show er produceret for YouSee

YouSee lancerer eget bageprogram, Lunas Kage Bage Show, med deltager fra Den Store Bagedyst.

YouSee er gået sammen med Luna Richardt, der deltog i sidste års ‘Den store bagedyst’, om et bageprogram til YouSee-kunderne.

”Jeg elsker jo alt med kager og synes det er fantastisk, at vi nu kan sende et kageprogram i børnehøjde, hvor man både kan lære mere om bagning og diskutere ugens afsnit af Den Store Bagedyst. Både jeg og børnene er glødende fans af bagning og Den Store Bagedyst. Vi har nu ventet i næsten et helt år siden sidste sæson, og vi glæder os så meget til at følge de nye deltagere”, fortæller siger Luna Richardt.

Annonce:

Lunas Kage Bage Show er produceret af YouSee og er et fanprogram, hvor Luna og tre af Danmarks største fans af Den Store Bagedyst – børnene Caysa, Christian og Josefine – hver uge får besøg af en aktuel gæst.

”Vi får besøg af bl.a. Micki Cheng, Bubber og Sebastian Klein, mens vi bager kager i studiet og diskuterer, hvem vi heppede på, da kagen klappede sammen, og hvem der havde pyntet sin kage flottest. Det er ren og skær fandyrkelse om bagning med god stemning og hygge i studiet. Et fint ekstra element er, at man også kan lære mere om bagningens kemi, og jeg er selv ret benovet over de bageeksperimenter, som Josefine laver,” fortæller Luna.

Programmet er en del af YouSees satsning på egne eksklusive tv-programmer til kunderne.

 

 

Annonce:
Forrige artikelApples nye emojis kommer først til iOS 11
Næste artikelTrailer for Mindhunter: Ny krimiserie på Netflix
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.