Forside Nyheder

Sonos klar med Alexa beta support fra i dag

-

Det er snart et år siden at Sonos annoncerede at de ville understøtte Alexa og andre smarte assistenter, og i dag præsenterede Sonos så deres nye Smart system til Sonos familien

På et flot anlagt pressemøde i New York hvor recordere.dk deltog, præsenterede Gilles Martin som er ansvarlig for “Sound Experience” hos Sonos for den nye model One som er Sonos’s indgang til smart højttaler makedet.

Annonce:

Sonos har savnet Voice kontrol, hvor markedet har udviklet sig meget de seneste år. Og derfor har det været vigtigt for Sonos at komme med på vognen.

Sonos har allerede annonceret deres samarbejde med Amazon Alexa, og derfor er det naturligt at Sonos kommer med Alexa support som det første. Og allerede fra i dag kan du hente en beta af den nye kontroller med Alexa support.

Mieko Kusano, Sr Director, Product Marketing fortæller til recordere.dk at det har været vigtigt for Sonos at sikre at man får en ny måde at kontrollere sine Sonos højttalere på.

Sonos havde også inviteret Tom Taylor fra Amazon, der fortalte hvor glade de var for at have Sonos med i Alexa familien.

Du kan downloade beta versionen af Sonos controller og integrationen fra i dag – Hvordan den vil virke i Danmark som endnu ikke er et “Alexa land” ved vi endnu ikke.

 

Annonce:
Forrige artikelNu har Boxer og Stofa samme ejer
Næste artikelAirplay 2 kommer til Sonos
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.