Forside Indhold og distribution Musik

Spotify vil hjælpe ukendte artister frem

-

Spotify har altid argumenteret for, at de var musikernes venner ved at pege på at de nedbringer piratkopiering og giver folk mulighed for at opdage ukendt musik gennem f.eks ‘Discover Weekly’.

Det sidste skruer den svenske musikstreamingtjeneste nu endnu mere op for. I en slags Spotify-version af DRs ’Karrierekanonen’ vil Spotify nu sætte fokus på 16 nye kunstnere årligt.

Annonce:

Det nye initiativ hedder RISE og vil flytte spotlyset over på kunstnere fra alle mulige forskellige genrer. Spredningen på tværs af genrer er tydelig allerede i den første gruppe af fire navne, der er blevet annonceret. Kim Petras er ren pop, mens Russell Dickerson er country. Trippie Red hører til i hip-hop-genren, mens Lauv er pop/rock.

En RISE-kunstner er typisk nogen, der allerede har en lille smule succes på Spotify i forvejen, men som gerne skal ud til et større publikum. Således vil nogle allerede have en kontrakt med et musikselskab i forvejen, mens andre har klaret den første del af karrierespringet selv.

Til at begynde med, kommer navnene fra USA, Canada og Storbritannien.

Annonce:
Forrige artikelFilm-tjeneste med indbygget censur går konkurs
Næste artikelRose Pink kommer til Samsung Galaxy S8 og S8+
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.