Forside Indhold og distribution Musik

TIDAL streaming: Nu 50% rabat til studerende

-
Illustration: recordere.dk

Musiktjenesten TIDAL halverer nu prisen for studerende, også på HiFi-streaming.

Studerende lokkes ofte med rabatter, og det også på musikstreaming.

Både Spotify og Apple Music annoncerede studierabat i foråret, og nu følger konkurrenten TIDAL efter.

Annonce:

Studerende kan nu abonnere på TIDAL til 50% rabat, og det også for den bedre HiFi-streaming hvor der både ligger musik i CD-kvalitet samt – udvalgte numre – i den højere hi-res 24-bit kvalitet.

 

Pris og tilgængelighed

Priserne for studerende er:

  • TIDAL Premium kr. 49/måned
  • TIDAL HiFi kr. 99/måned.

Er p.t. tilgængelig for studerende på:

Aalborg Universitet, Aarhus Maskinmesterskole, Aarhus Universitet, Arkitektskolen Aarhus, Copenhagen Business School – Handelshøjskolen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DTU – Danmarks Tekniske Universitet, Designskolen Kolding, Det Informationsvidenskabelige Akademi, Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur Design og Konservering, Erhvervsakademi Aarhus, Erhvervsakademi Dania, Erhvervsakademi Kolding, Erhvervsakademi Midtvest, Erhvervsakademi Sjælland, Erhvervsakademi SydVest, Erhvervsakademiet Copenhagen Business, Erhvervsakademiet Lillebælt, Fiskeriskolen EUC-Nordvest, Fredericia Maskinmesterskole, IT-Universitetet i København, KEA – Københavns Erhvervsakademie, Københavns Universitet, Maritime Training and Education Centre, Marstal Navigationsskole, Maskinmesterskolen København, Niels Brock, Nyborg Søfartsskole, Professionshøjskolen Metropol, Professionshøjskolen UCC, Roskilde Universitet, Skagen Skipperskole, Skoleskibet Georg Stage, Svendborg International Maritime Academy, Svendborg Søfartsskole, Syddansk Universitet, University College Lillebælt, University College Nordjylland, University College Sjælland, University College Syddanmark og VIA University College.

Annonce:
Forrige artikelNyhedsbureau rapporterer at Google køber Apple…ved en fejl
Næste artikelHistorisk høj efterspørgsel på streaming af original Blade Runner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.