Forside Produkter Medieafspillere

Amazon ‘Fire TV’ stick klar til Danmark

-

Amazons HDMI-stick, der kan benyttes som medieafspiller for streamingtjenesten Prime Video, kommer nu til Danmark.

Der er gået en 11 måneders tid siden streamingtjenesten Amazon Prime Video blev lanceret i 200 lande verden over, der i blandt Danmark.

Annonce:

Men Amazons egne hardware-produkter under ‘Fire TV’ mærket blev ikke lanceret dengang, og dem der følte sig fristet til at købe et af de produkter i udlandet fik en lang næse, for ‘Fire TV’-produkterne kunne ikke benyttes til at afspille Amazons egen streamingtjeneste i Danmark. Den var blokeret.

Men nu er deres HDMI-stick i ‘Fire TV’-serien klar til Danmark. Det betyder i praksis at Amazon vil åbne salget af den til levering i Danmark og at der åbnes for streaming af Amazon Prime Video fra den i Danmark.

“Last year, we made Amazon Prime Video available to customers globally, and today, we’re building on that momentum as we introduce Fire TV Stick Basic Edition to new customers around the world. This makes streaming content from apps like Prime Video fast and easy and we can’t wait to hear what customers think”, fortæller Marc Whitten, vice president i ‘Fire TV’-afdelingen hos Amazon.

 

Screenshot fra Amazon.com

 

Pris og tilgængelighed

I skrivende stund har Amazon ikke åbnet hverken deres tyske eller engelske shop for bestillinger fra Danmark.

Det er kun den amerikanske shop der p.t. er opdateret med at der kan bestilles fra Danmark, men vær opmærksom på at bestilles den fra USA så kommer der importmoms (25%) + gebyr (kr. 160) oveni.

Når der åbnes for bestilling fra Amazons europæiske shops vil prisen være €40 svarende til kr. 300,-

 

Annonce:
Forrige artikelDele af internettet beskyttes af lavalamper
Næste artikelMicrosoft vil lade dig spille Xbox-spil, hvor du end befinder dig
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.